trebam nesto sto se nece cesto kvariti a da puno ne trosi,i da je udoban..od sportaka odustajem,ostao je jedino skuter...mozda kakav chooper..neznam ni sam..
navedite neke primjere
Hehe.. gdje me nađe... Evo, ja uzeo 125 (Hyosung Aquila), neki kažu "igračku"-choppera, ali meni je bio ( i financijski) "plafon" kao novi... Ali osobno sam se osjećao sigurniji sa slabašnom mašinom, jer sam 30 god tjerao mopede i skuter, pa mi je ovo bio veliki iskorak...
Napomena: ako nisi navijač Hajduka, onda ignoriraj pozadinu
, "fokusiraj" se na "motoristu", to me je IZd slikao "u prolazu" neki dan...
Jako se udobno sjedi, čak mi je i osjećaj sigurnosti jači, imaš "2 metra", tanka i upravljača, ispred sebe...
Dalje, niži je, pa ti, u usporedbi sa skuterom, noga cijelom površinom ima oslonac na tlo....
Zavisi koliko voliš "glancat", jer ovog treba malo i njegovat, nakon što odvoziš po kiši (skutu obrišeš prednji i bočne oklope i gotovo)...
I zavisi koliko si visok... jer, preko određene visine (nemaš više kamo noge, petljaju se s volanom), ti treba i određena kubikaža (koja automatski "produžuje" cijeli motor), a za to nije dovoljan iznos koji navodiš (čak je upitno i za rabljenog)...