pozdrav
dugo se oduzilo ovo kupovanje motora, zbog toga jer nemogu auto prodati...
no evo,u utorak sam dogovorio da se mjenjam sa jednim za motor..mislim,to je samo dogovor,jos on mora pogledati auto,ja motor pa vidjet dali cemo se mjenjati...
radi se o Peugeotu trekkeru,star 3 godine, regan, skinuta blokada...posto takvih motora nema puno u oglasniku,nemogu odrediti njegovu cijenu,jer mi majstor jos mora nadoplatiti...znaci,godina je 03.'-04.'...koliko vrijedi taj motor? vlasnik kaze da vrijedi 7000kn...moja auto vrijedi 10000kn, s tim da mogu spustiti 500 kn...
i kakav je to motor? citao sam da je "terenac",ima visoki polozaj, veliki prvi kotac, i malo slabiji agregat...ovaj kaze da ide 70 km/h...a opet, posto se ja nalazim u prigradskom naselju (selo), stalno cu biti na otvorenoj cesti, mozda 20% u gradu...dobro je da motor ide brze,zbog moje sigurnosti...znate na sta mislim...
tak da stvarno neznam, b kategoriju jos imam, pitanje kad cu ostati bez nje,mozda za godinu dana,mozda vec sljedeci tjedan,ovisi o brzini žalbe...a opet,uzeo bih jeftiniji motor,jer jedan auto u obitelji je dosta,a motor je puno jeftiniji za odrzavanje, a meni to pase zbog novaca...a opet, ljepo je vozit auto...i opet, ljepo je imati motor...itd....
tnx