Probaj Reifeisen banku, onu sa drečavožutom podlogom, i glavom konja za logo....
Oni su mi bili banka za skut, i sada za auto... bilo je bitno da mi firma ispuni onaj obrazac, i od njih (firme) dobijem BON2...
I kredu rješavaju za 2-3 (radna) dana, poslije samo kod njih "deponiraš" knjižicu vozila (za koju ti izdaju potvrdu), i... vozi !!!...
hm...ne kuzim te ovo zadnje, "deponiraš" knjizicu vozila? ti si vjerojatno uzimao kredit za vozilo? kuzis, ja bih uzeo najobicniji kunski kredit, boli njih k**ra* kuda cu novce ulupati...
e,pitanje, koliko trosi tvoj motor? taj hyu nešto...?
Ne, samo vozilo, i za Runner-a prije toga sam imao deponiranu knjižicu kod njih, ali je istina... to je bio namjenski (za "vozilo") kredit, pa inzistiraju da se položi "knjižica vozila", što znači, u slučaju neplaćanja, samo dođu "otet" skuter/auto(o čemu se već radi), i poslije ga izlicitiraju za naknadu cijene krede...
Moj Hyosung Aquila 125 ccm troši na kapaljku
... po tvornički deklariranom: 2,2 litre... ali svakako nešto ispod 3... na tank od 14 litara, autonomija prva liga
... Nisam uopće mjerio, pojma nemam...
Na putu u Knin, napunio sam u Karlobagu do čepa, Maslenica, Benkovac (via Obrovac), Kistanje, Knin, Gračac... benzinska stanica, nakon nešto preko 220 Km: 54 Kn (opet do čepa)...
U principu, ja to ovako gledam: Krenuo sam, i vratio se, sa oko 2/3 tanka... za 580 Km sam potrošio 130 Kn goriva (dakle, 13 litara) ... A cijeli dan se vozao po Lijepoj našoj, efektivno sam sjedio na motoru preko 9 sati...
Na kapaljku, kažem ti !