JA vozim 130 (do 140)
Ali to je subjektivni doživljaj... auto ima ovjes ko stare kočije: izuzetno (pre)mekan, i siguran sam da bi se na "sob-testu" isprevrtao k'o na filmu... jednostavno, ne želim isprobat, da mi izleti kakva vjeverica, zec, itd, ili da nekome nešto otpadne iz auta ispred...
Nije da se bojim "interceptora" (presretača), kad je auto "kako treba", ionako sam "vuče" ka bržoj vožnji, ali se (uglavnom...uz dobrog šofera) i ponaša sigurno, i sa višom brzinom...
Ali što ti vredi voziti 200, kad ispred tebe stari djedica u nekoj Zastavi, Škodi, starom Golfu (i ostalom, što ne ide preko 120) odluči izaći u lijevu traku, jer je kamion ispred njega (?) (po mogućnosti i bez žmigavca)
"Skratiš mu životne muke" kad ga skineš sa 50-ak Km/h zguza... to, onoliko, što nisi stigao usporit'
ali unesrećiš sebe, jer ti spiz.. auto (u najboljem slučaju, kad nema ozljeđenih) ...
Po talijanskoj autocesti bi se to usudio, tamo je kultura brze ( i uopće) vožnje izuzetno viša nego naša, tamo se i Frearri-ji vraćaju u desnu traku poslije preticanja !!! (ali su, od pred cca 5 godina, kazne za preko 130 paaaaapreneeee ! )