Pozdrav svim forumašima!
Prvo da kažem da mi je drago da se osim svijeta skutera pojavila još jedna vrlo dobra stranica o skuterima (pogotovo forum)...
Inače ponosni sam vlasnik
Kymca People S, 50 ccm , starog nepunih 6 mjeseci. Napravio sam 3000 km (jučer obavio servis na 3000) i za sada sam zadovoljan...
Kada sam kupovao skuter gledao sam samo skutere od 50 ccm jer mi se nije dalo polagat. Prvih mjesec dana bio sam super zadovoljan, no kako živim u brdovitim područjima Rijeke (Pehlin), ubrzo sam shvatio da mi ova kubikaža nije dovoljna i da mi nema druge nego polagat za A kategoriju...
Prilikom polaganja (polagao na nekoj yamahici od 150 ccm) zaljubio sam se u motore... I ubrzo sam si stvorio novu opsesiju
Kawasaki er6 n... međutim žestoko odgovaranje okoline (cura, starci, pa i većina frendova), a i kada sam malo bolje razmislio ( praktičnost, kodeks oblačenja na poslu- odjelo na kawasakiju
...) odustao sam od motora i koncentrirao se na maxi skutere. tada je počelo moje mahnito kopanje po netu i posjećivanje raznih dilera...
nakon dugotrajnog razmišljanja izbor sam sveo na kategoriju 250ccm i na dva modela
gillera nexus i Kymco xciting ...
i onda naletim na ovaj post... jednostavno nisam mogao prestat čitat...
Odine, svaka ti čast, vidi se da ti je stalo...
Mrcina, jebiga, i ja bi popizdio da sam toliko čekao...