Kakva je udobnost za suvozača na nexusu-izgleda mi po slikama nekako previše uzdigut zadnji kraj. Jesi li imao problema sa gorivom pošto je nexus i.e. i kolika je potrošnja?
Kymco Xciting mi je puno ljepši po izgledu i vjerovatno je kvalitetniji, ali ne želim kupiti scooter s karburatorom-ipak to više nitko ne koristi...kod automobila se ne može više kupiti model s karburatorom, a kod motocikala ih koriste još neki stari modeli koji će uskoro biti zamijenjeni. Ne kužim zašto se kod nas ne prodaju Kymco modeli s i.e.
Suvozača i nisam baš puno vozio. Jedino ženu za sada. Ona kaže da joj je sve OK. Kako ja nisam suvozač tu ne mogu baš previše pomoći.
Što se tiče potrošnje kreće se 3,3-3,8 l/100 km. Mala potrošnja je djelomično zbog toga što ga nisam vozio "do kraja" prvih 1.500 km (brnajčešća brzina 70-85 km/h). Realno će potrošnja biti 3,8-4,3 l/100 km sada kad ga malo više povučem.
Za sada nemam nikakvih problema s gorivom (prošao sam skoro 2.000 Km).
I na kraju ljepota: To je subjektivan osjećaj, meni je Nexus ljepši i zato sam ga kupio. Ponavljam, treba uzeti ono što ti se najviše sviđa, naravno kada se odlučiš koliko ćeš love izdvojiti za skuter.