Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: Kymco 250-500  (Posjeta: 50684 )

0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline odin

• Tržnica : (0)
  • forumski biciklist
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Krk
Odg: Kymco 250-500
« Odgovori #120 : 23 Veljača, 2007, 13:05:45 »
hej 250 32000kn - B&W 250 26000kn hej hej cijena kao od beverlija beverli prije kupiti ovo je preskupo

zasto mislis da je beverly bolji izbor od peopla?

Offline odin

• forumski biciklist
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
« Odgovori #121 : 23 Veljača, 2007, 13:08:59 »
hej 250 32000kn - B&W 250 26000kn hej hej cijena kao od beverlija beverli prije kupiti ovo je preskupo

a da.. cijena.. cekamo da stigne pa cemo vidjet jel malo preskup ili ipak nije :toothy9:

slazem se , treba vidjeti uzivo. puno je veci od S200, sasvim drugi skuter.
dva diska ispred, dupli halogeni far, LED stop svjetlo, komforna podnica i veliki prtljaznik...
ne kuzim samo zsto bi kymco morao biti jeftiniji od piaggia u istoj kubikazi?

Offline IZd

• maxi forumaš
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Zadar
  • Moj Skuter: Nexus 250 SP
« Odgovori #122 : 23 Veljača, 2007, 14:36:58 »
Kupovao sam skuter, da ne duljim, treba kupiti ono što ti se sviđa jer su danas iz ove "prve lige" svi skuteri dobri...

Offline odin

• forumski biciklist
« Odgovori #123 : 23 Veljača, 2007, 14:56:19 »
Kupovao sam skuter, da ne duljim, treba kupiti ono što ti se sviđa jer su danas iz ove "prve lige" svi skuteri dobri...

my thoughts exactly :)

Offline eladio

• We are the Borg
  • administrator
  • Tržnica : (+1)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: ZG
  • Moj Skuter: Xciting 400i
  • Moja Kaciga: SMK Hybrid
  • MojSpuh: Yasuni black ed.
« Odgovori #124 : 23 Veljača, 2007, 17:09:30 »
hm..

na kraju krajeva to je ziher, svako kupi ono sto mu se najvise svidja  :toothy9:

mi smo tu da mu tu odluku olaksamo ili otezamo postavljajuci pitanja i ne uzimajuci stvari zdravo za gotovo propitamo sve iz "objektivnog" kuta..  :laughing7:

:frajer:

Mi ništa ne obećavamo, i to ispunjavamo!

Offline grabri

• forumski pješak
  • *
« Odgovori #125 : 23 Veljača, 2007, 17:35:18 »
Interesra me zašto mrcina uvijek ima nešto protiv kymca

Offline Doomsday

• Doomsday
  • Doomsday
  • maxi forumaš
  • Doomsday
  • Mjesto: Doomsday
  • Moj Skuter: Doomsday
  • Moja Kaciga: Doomsday
  • MojSetup: Doomsday
  • MojSpuh: Doomsday
« Odgovori #126 : 23 Veljača, 2007, 17:37:14 »
Interesra me zašto mrcina uvijek ima nešto protiv kymca

Čitaj po forumu, pa ćeš saznat... :laughing7:
PERONOSPORA AD OPEL ASTRA... :zubo:

:laughing7:

Offline grabri

• forumski pješak
  • *
« Odgovori #127 : 23 Veljača, 2007, 17:43:57 »
Vezano uz temu Kymco. Planiram kupiti maxiskuter pa sam u dvojbi da li kupiti kymco xciting 250 ili gileru nexus 250. Kako vidim po testovima xciting još koristi karburator pa se pitam je li to dobro ili loše...sigurno puno više troši od piaggio quasar agregata...što mislite?

Offline Doomsday

• Doomsday
  • Doomsday
  • maxi forumaš
  • Doomsday
  • Mjesto: Doomsday
  • Moj Skuter: Doomsday
  • Moja Kaciga: Doomsday
  • MojSetup: Doomsday
  • MojSpuh: Doomsday
« Odgovori #128 : 23 Veljača, 2007, 17:58:20 »
Moje skromno mišljenje je da kupiš Yamahu X-max 250... :laughing7:

Ma, sve ti je to isti kua, troši mrvu više sa karbom, ali manje problema sa lošim gorivom...

Ako možeš, sjedni na sva 3, pa prema tome i osobnoj preferenci, te dostupnosti dobrog servisa, odluči... :icon_thumright:
PERONOSPORA AD OPEL ASTRA... :zubo:

:laughing7:

Offline grabri

• forumski pješak
  • *
« Odgovori #129 : 23 Veljača, 2007, 18:02:59 »
xmax košta 37500 a xciting i nexus 34000-velika je razlika

Offline odin

• forumski biciklist
« Odgovori #130 : 23 Veljača, 2007, 20:11:58 »
xmax košta 37500 a xciting i nexus 34000-velika je razlika

xcitinga ima jos nesto na popustu za 30.510kn.

takodjer, ako pogledas zavrsnu obradu na x-maxu, totalni shit, sve se klima, crne unutarnje plastike imaju boju kao da su sa otpada skupljene doslovno, prekidaci jeftini. Uopce, jako jeftin dojam ostavlja. Dobro pogledaj i usporedi prije odluke. PRedivno dizajniran skuter, i masina je dobra, ali je  izvedba totalno zakazala, malo prosetaj po forumima, pa ces naci.

Offline mrcina

• MS počasni član
  • maxi forumaš
  • čuvajte se policajca. jebu svakog koga stignu.
  • Mjesto: Zagreb
  • Moj Skuter: Piaggio X9 250 / Plava Vektra 1,6 16V
  • MojSetup: polini kuplung i plava centrala.
  • MojSpuh: Gianneli
« Odgovori #131 : 23 Veljača, 2007, 20:21:55 »
a beverli ti je oko 32000kn(tiha patnja)
Piaggio X9 250  Black Box

Offline IZd

• maxi forumaš
« Odgovori #132 : 24 Veljača, 2007, 23:58:56 »
Imam Nexusa i mislim da se u skladu sa svim mojim očekivanjima. Skuter je odličan i mislim da sam napravio pun pogodak kupivši ga. Svidio mi se i pogodio sam, imam super skuter.
U zadnjem broju MotoKluba (br.10) je članak o završetku maraton testa (15.000 Km) - samo pohvale. :icon_biggrin:

Kao što sam već prije napisao kupi ono što ti se najviše sviđa!!! Moje mišljenje je da su svi skuteri iz "prve lige" odlični i da tu nema loše odluke! :icon_thumright:

Offline grabri

• forumski pješak
  • *
« Odgovori #133 : 25 Veljača, 2007, 11:27:03 »
Kakva je udobnost za suvozača na nexusu-izgleda mi po slikama nekako previše uzdigut zadnji kraj. Jesi li imao problema sa gorivom pošto je nexus i.e. i kolika je potrošnja?
Kymco Xciting mi je puno ljepši po izgledu i vjerovatno je kvalitetniji, ali ne želim kupiti scooter s karburatorom-ipak to više nitko ne koristi...kod automobila se ne može više kupiti model s karburatorom, a kod motocikala ih koriste još neki stari modeli koji će uskoro biti zamijenjeni. Ne kužim zašto se kod nas ne prodaju Kymco modeli s i.e.

Offline StreetRunner

• maxi forumaš
  • HAJDUK ŽIVI VJE?NO
  • Mjesto: huligana
  • Moj Skuter: ludo
« Odgovori #134 : 25 Veljača, 2007, 12:41:54 »
Kakva je udobnost za suvozača na nexusu-izgleda mi po slikama nekako previše uzdigut zadnji kraj. Jesi li imao problema sa gorivom pošto je nexus i.e. i kolika je potrošnja?
Kymco Xciting mi je puno ljepši po izgledu i vjerovatno je kvalitetniji, ali ne želim kupiti scooter s karburatorom-ipak to više nitko ne koristi...kod automobila se ne može više kupiti model s karburatorom, a kod motocikala ih koriste još neki stari modeli koji će uskoro biti zamijenjeni. Ne kužim zašto se kod nas ne prodaju Kymco modeli s i.e.
aj pojasni mi to s karburatorom i s i.e. Šta si mislija,da karburator nevalja ili tako nešto
a proda ja trka?a i kupija Vespu,k**ra* me boli kad me narod voli!!!

Offline IZd

• maxi forumaš
« Odgovori #135 : 25 Veljača, 2007, 17:11:55 »

Suvozača i nisam baš puno vozio. Jedino ženu za sada. Ona kaže da joj je sve OK. Kako ja nisam suvozač tu ne mogu baš previše pomoći.

Što se tiče potrošnje kreće se 3,3-3,8 l/100 km. Mala potrošnja je djelomično zbog toga što ga nisam vozio "do kraja" prvih 1.500 km (brnajčešća brzina 70-85 km/h). Realno će potrošnja biti 3,8-4,3 l/100 km sada kad ga malo više povučem.

Za sada nemam nikakvih problema s gorivom (prošao sam skoro 2.000 Km).

I na kraju ljepota: To je subjektivan osjećaj, meni je Nexus ljepši i zato sam ga kupio. Ponavljam, treba uzeti ono što ti se najviše sviđa, naravno kada se odlučiš koliko ćeš love izdvojiti za skuter.

Offline veliki

• forumski skejter
  • **
  • Mjesto: Kaštela
  • Moj Skuter: Generic Xor 125
« Odgovori #136 : 27 Veljača, 2007, 18:39:28 »
pitanjce za Odina... Tko Vam vodi ažuriranje internet stranica? ... još nema cjenika za 2007... :icon_scratch:

ne pitaj :)
bolna tocka.
donedavno sam sam sve radio, sad vise ne stignem, moramo napraviti upgrade, nove modele, nove cijene dignuti, dilere...
NA zalost, vise tesko stizem raditi stvari koje mi je zadovoljstvo raditi :( Jos uvijek sam radim sve reklame, ali site vise nikako.
Generalno, cijene se nece mijenjati, i dalje se prodaje ovo sto je na akciji, od kymca su ostali Agility 50, Vitality, ZX, People 200 i po dva-tri kom xcitinga 250/500, a od derbija Atlantisi i par komada GP1 250 - isto na akciji.

Novosti kod Kymca su NEw Dink 50 (15.900kn), Super 8 50 (11.900kn), Super 8 125 (15.900kn), People S 250 (31.900kn).
Novosti kod derbija - GP1 50 open 18.600kn, ostalo tek pred ljeto (GP1 250i i Senda Terra).

Edine da te nesto pitam: ovaj Super 8 125 (15.900kn) koliko bi košta za keš? Zanima me i ovaj Derbi Gp 125 koliko bi on košta za kes?

Offline StreetRunner

• maxi forumaš
  • HAJDUK ŽIVI VJE?NO
« Odgovori #137 : 27 Veljača, 2007, 19:30:10 »
Derbi GP 1 125 za gotovinu ti dođe 23.352 kune a za ovog drugog neznan ali ja mislin da njega nećeš nać još u trgovinama jer je tek nedavno predstavljen

Offline veliki

• forumski skejter
  • **
  • Mjesto: Kaštela
  • Moj Skuter: Generic Xor 125
« Odgovori #138 : 01 Ožujak, 2007, 21:32:51 »
Nista od derbija za mene  :( THX

Offline StreetRunner

• maxi forumaš
  • HAJDUK ŽIVI VJE?NO
« Odgovori #139 : 02 Ožujak, 2007, 11:30:20 »
Nista od derbija za mene  :( THX
da mene pitaš ja ga i ne bi uzeo sve da mogu.Uzmi nešto polovno pa friziraj.Nema većeg gušta :glasses9: :frajer: