Nakon svih tih vožnji čovjek se malo zasiti stock izvedbe pa bi nešto kemijao po motoru. Oduvijek sam htio stavit neki otvoreni auspuh na njega i intenzivno trazio po oglasima ali iskreno nisam nasao za svoj nego gilere sa lambdom (htio sam da sve bude po zakonu i da ga mogu upisat u prometnu). Onda sam kupio serijski auspuh,otvorio ga, namucio se ko konj da s kliještima izvadim sve iz njega stavio čelične cijevi u njega,omotao s vunom i zavario ajme meni
. Čuo se isto kao akrapović ili leo vince sa db killerom ali nikako nisam mogao na izlazu napraviti veću rupu jer nemam alata. Onda sam odustao(znao sam to i prije projekta) da mogu stradat ventili itd. i eno ga, remek dijelo još stoji u garaži. Onda sam odlučio ofarbat serijskog i vratit ga na skuter.
Usput sam ofarbao jednu prastaru kacigu i naljepio naljepnice. Loše je ofarbana to jest prejako sam stiskao grubim šmirglom ali iz daljine se ne vidi
.
Poslije akrapovica sam htio stavit felge od Beverly 300 koje su mi bruuutalne ali u to vrijeme nisam mogao naći niti jednu felgu na oglasu. Onda sam ga htio dati ofarbati u Nardo grey ali odustao sam od svih tih preinaka jer bi se tih troškova dosta nakupilo
S godinama dolaze ovakve gluposti poput puknutih crijeva
Prije sam u grad išao samo autom ali užasno me živciraju gužve i zašto plaćati parking kad već imam skuter? U 9.mjesecu ove godine odlucujem kupit deku mada sam se uvjeravao kako mi ne treba jer ako obućem 2 duge gaće i hlače da mi nije zima, moš mislit. Najbolji upgrade ili feature koji sam mogao napravit haha. Sad se napokon mogu normalno oblačit i nigdje ne puše jedino tu i tamo po gležnju ali zanemarivo. Uz to još ide na Beverly 500.
Kad je bal,uzimam i kofer ali najjeftiniji Givijev koji mi je ujedno i najljepši. Nije mi se više dalo kacigu gurat u torbu (s alija) i to nosit.
Zaželio sam se opet bala pa uzimam i vizir
. Znači pretražio sam cijelu RH, pretraživao oglase, zvao ljude koji prodaju Beverly da mi prodaju vizir i bezuspješno. Nisam htio onaj prastari poštarski pogotovo ne za 450 kuna kojeg sam uvijek mogao kupiti. Niti Piaggio,Givi,Puig ne proizvode više vizire za Beverly 200 . Napokon nailazim na vizir gdje drugdje nego i Italiji,plaćam ga papreno ali vrijedilo je. Skuter sam sa tim modifikacijama pretvorio u ružno pače ali šta ja tu mogu
.