Rijesio sam lakirera,moram jos samo rijesit limara za auspuh si.Dosta toga sam napravio pa ajmo redom uz slike
Naruceni su djelovi sa motorx dosli su u expresnom roku pa evo i sta
Isto tako naruceno je sa easypartsa plastika oko sata sa komandama,zadnji lijevi zmigavac i neke vide da ima sto vise oem vidi
Nabavio sam polovne bokove,sic u mint stanju i volan jer je moj bio kriv i pukao je nosac plastike
Na oba boka je ziv i ovi nosac nazad koji se zavidava s nosacem tablice
I evo kako to izgleda nisam zavidavao bokove niti sic sic nemogu jer mi je kada isto pukla
Kadu i podnicu sam nabavio za smijesnu cijenu koliko su mi trazili drugi,skuzio sam da je kada na jedmo mjestu bila puknuta a moja tu citava pa sam s svoje ispilio taj komad i prilagodio je i pistoljem za lemljenje zalemio i jos natopio plastike i to je ispalo ovako
Bilo je i tu rjesavanje sitnica za koje ja jedino mogu znat kao sto su varena brava pa sam varove pobrusio nanip antikorozina i obojao pa ono da je malo urednije,ubacio sve vide u antikorozin i ostavio na dan pa ih popikao u karton i ofarbao pa sam napravio isto s onom braketicom sto drzi sajlu gasa, crijeva od vakuma i benzine...
U medu vremenu sam frendu odnio far na brusenje i poliranje iako je bio nov far koji sam kupio u 10. ili 11. mj al kako sam pao izgrebao se malo
Evo rezultata:
Pa sam lagano skidao sve da masina ide dolje i uz pomoc daria poznatiji kao dario007 na forumu saznao kako neki podklocaju motor jako jako pametno meni to nikad nebi palo na pamet da obrnem fuziće i tako sam ga digao i skinio masinu dole
Dario mi se ponudio da mi napravi nosac centralne pa sam mu poslao centralnu i nosac masine i veliko veliko hvala njemu.Sada cekam da to on odradi a u medu vremenu i ja imam jos posla,neke sitnice sam vjv zaboravio napisat pa ako se sjetim iduci put napisem.Samo me zanima jel vam draze da pisem i obavijestavam o projektu nakon svake stvari ili kada se skupi vise stvari pa ovako malo vecu objavu napravim?