v3kac, ja se slazem za N47, jest da je se i on pokazao boljim u mom slucaju od vecine francuza sto je cinjenica, ali tu te ne mogu demantirati i to je ok, jer sam svjestan globalne reputacije
Medjutim, razocarao si me glede pogleda na vw legende, smatram da nisi objektivan i da me prcas malo. Al dobro, ti budes imao svoje, a rulja i to generacije ce imati svoje. Nego, daj mi reci koju masinu trenutno vozis?
Sto se tice mojih frustracija glede francuza, nije ih apsolutno bilo do slijedecih dogadjaj:
- Suhi nam je punio glavu i forsao nas kao Mesija na samo francuz, a non stop je serafio i raspadao mu se francuz. S druge strane Tmingi 1.2 8V koji je dobar motor, propisao je lokvetinu ulja u najvecem elementu. Ok zamjeni se brtva i poklopac brtve glave i dobro, ne kazem da je taj motor trsko sranje jer znam da je jedan od rijetkih koje je francuz greskom dobro naoravio.
- Zvonkec koji je prikazao na forumu, mijenjak dihtunge vise nego na high end cvaji
- kad sam god vozio francuza, on bi crkao, ili bacio gresku pa u safe mod, prvi vlasnik jedva malo preko 100km, i naslusao se istvoremeno ispovijesti otkako je kuoljen u salonu.... Bez brige, objektivan sam pa idem u sirinu glede prikuoljanja saznanja
I zadnje. Ono kraljevsko, kad sam obratio paznju na francuze na cesti, pa to je najzabavbiji cirkus koji sam ikada vidio, guranje, slepanje, ostavljanjenauta na zagrebackim mostovima danima, slep sluzbe i POZAR ispred ociju. Jedno 50 takvih prizira u pola gofine valjda.
Zasto ne bih bii frustriran zbog ove enormne kolicine cinjenica, a sve sam ih prikuoio sam i to spontano??
Frustracije sam prosao na nemogucim dogodovstinama porijeklom iz francuske, kao tehnicki potkovana osoba, dozivio sam najnemogucije prcione, stvari koje dozive kraj radnog vijeka tek kada odu u reciklazno, su ispravne. A kod francuza se kvare pod dobar dan. Plus sve ostalo = velika vjerojatnost kvara.
Zestoka rasprava u svakom slucaju, bitno je da ne mozemo reci kako je sve to tu negdje
A sjetit ce te se kad tad ovoga