Meni su se samo kvarila vozila koja sam kupovao polovna. Najčešće se kasnije ispostavi da su auta koja su preživila sudar, pa su skrpana. Kako sam se učio mehanikom, i drugim stvarima, počeo sam kužiti tako neke stvari. Najgoru stvar koju sam prošao je sa Golfon 2 1.6d nepoderivi motor. Najgori motor koji se kvario svako malo. Pas mater. Da ne kažem VW Polo 1,4 TDI koji je navodno nepoderiv, tu je crkavalo svako malo nešto. uff... no svaki put, kad bi doma kupili ganjc novo auto i kad je bio redovno servisiran, nikad nikake greške, uključujući Peugeot 206 1.1i 2004 god (150.000 km - samo svjećica crkla na 90.000 originalna hah), Berlingo 2.0 HDI 2005 god (190.000 km, nikakva greška osim letve volana jer je stalno na makadamu), Opel Vivaro 1,9 CDTI 2006 godina (u 11,5 godina smo napravili 400.000 km, samo čistili dizne i mijenjali potrošni materijal), Peugot Partner 2011 godina, uvoz iz francuske u 2017 godini, uzeli polovno jer nam treba za poljoprivredu, kupili sa 120.000 km, 220.000 km je sad na satu, i moram reći da uopće nije loš napram onome što se kupi u HR koji se raspada.
Znači - KUPITE NOVA VOZILA I UREDNO IH SERVISIRAJTE!!!
A NE KUPITE KRNTIJU POLOVNU i onda se kasnije žalite.