Tako je, ja sam promjenio naslov teme jer stalno mislim da sam u krivu, da sam zapeo za francuze i da trzam samo na njih. Otislo je to predaleko jer ih momentalno obilazim, uslo je u refleks, a to nije bas uvijek pametno, ali ipak s razlogom jer samo francuz izbaci godisnju kolicinu cadje na jedno dodavanje gasa koji ide kao izdusotina, kontam da me truje. A i od nedavno zapazam prebogate smjese i smrad na benzincima. Jos se nekako mogu zbrojiti kad vidim razvaljenu folciku s 2milijuna km koja dimi plavo, tu se pripremimpriie nego sto doda gas, medjutim, relativno zdravi i utegnuti francuzi, mnogo ranije odapinju, na podmukao nacin izbace vise dima nego kamion Raba, i tu me.uvijek sjebu, mislis si gospodski auto, udoban, a ono uzrokuje pomor iza sebe.
Ok I'm
Dakle silim sam sebe i j**** se u mozak da sam u krivu, da je to sve slucajnost i da nije pravilo.
Dakle sve je to tu negdje, rekli bi optimisti. Ha ha. Znas kako cu se sloziti s tim nakon planine iskustava u veoma kratkom roku, dakle napravio sam pasivno istrazivanje i prebrutalno je, da sam se zakleo kako cu radje biti pjesak, nego voziti francica.
Pazi ovo, bio sam u najstrozoj izolaciji, nisam izlazio danima, nisam vidio sivo nebo danima, krecio sam i odradio masu detalja, nije me zanimao vanjski svijet. I odlucim tripnuti na more i naletim na francuza.
Sad se pitajte sto mi je sve promaknulo.
Ja postujem francuze, ali nemam nikakvih dodirnih tocaka u svakodnevici osim sto stoje svako malo sa strane, to se desava neposredno ispred mene i zaista me ugrozavaju.
Od sporadicnih drugih marki koje sam vidio,.sve subile sigurno sparkane, sto je jos jedan dokaz da te francuze vozi dosta ljudi koji biraju aute jer imaju umetke na vanjskoj strani vrata od koze i tako te dizajnerske vizure. Uglavnom, teska %u010Dmrljav%u010Dad koja doslovno %u010Dmrlji na sred ceste ilogicno, ne zna pomaknuti do svoje g#vn% s ceste, a ne zna ni trokut staviti, vec elegantno okrene broj telefona i ceka pomoc da to netko drugi odradi. Pa j**** ti mater u picku mutavu, i to se jos desi preko 1.5 trake i stvara se kolona. Ajde da sam jednom cekao u koloni, vec minimalno 5 puta zbog glupana, pa di ces tako glup na polju volaniziranja u sj#botinu, ajde da si u necemu sto ne crkava svako malo na.cesti, ne bi ni znao, za kolonu, ali bi odmah detektirao spodobu i angazirao reflekse na najvisi nivo.
Jebiga, sad sam otresao jos neke stvari koje su cucale u meni, ali empirijski sam sam sebi potvrdio neke stvari.
OK, sad mogu zaboraviti onog s autoceste.
Od ostalih marki, vidio sam cak 3 Forda, ovo ostalo je sve ispod ili je bas izvozena krsina.