Draga braco i stovatelji francuza. Stize nam Bozicno vrijeme koje je extremno stresno priznali to sebi ili ne. Obavjestavam vas da necu vise slikati francuska vozila na cesti, iako cu od sad biti intenzivno na prometnicama posto sam vec neko vrijeme puno manje prisutan. To je moj Bozicni poklon u ovoj temi.
Naime, prosao sam kroz zuto svjetlo, nije bilo za kociti nego oplesti po gasu, jbg vlazno i muljavo cijeli dan. I nakon tocno 1000m presrece me murja, i vele da sam prosao kroz crveno. Jebiga, fakat sam prosao kroz zuto i mislio sam ici potraziti neku kameru tamo, al kurcina. I sad sam u najvisem nivou kurcine. Bilo je ovako, zeleno gori, i pali se zuto na nekih 20, 30m ispred semafora, imam 60kmh, i gas do poda da sto prije prodjem.
Prisiljen sam preusmjeriti svu svoju pasivnu, ali ovaj put i aktivnu paznju na prolazak policijskih vozila na zuto svjetlo, vjerujem da ce se u kolekciji naci i crvendaca pa cu to sve slikati u odredjenoj kolicini da im prilozim kako i oni na zuto prolaze.