Nisi ti vidio moj Mercedes 124 300 d pri jutarnjem paljenju zimi. Kad se 6 cilindara prve minute usaglašava u radu. Iza mene sve crno ko u jami
Ja nemam ništa više negativnih iskustava sa francuskim autima nego li s ostalim. A nije da ih se nisam navozao.
Interesantno da sam ono malo problema što sam imao najviše imao sa njemačkim vozilima.
Recimo imao dam i Renault Scenic i Renault Modus.
U oba panoramdki krov i četri podizača na struju i uvijek sve radilo ok. Ali na Polu sam se namjenjao podizača stakala.
Nema idealnog vozila. Nego iz tvornice iziđe s nekom greškom, nekog sabotiraju vlasnici svojim održavanjem, netko koristi skuter od 50 ccm za vožnje od 300 km u komadu što mu realno nije svrha i otud problemi.
Netko godišnje pređe vozilom 1000 km, a netko 100 puta više. Netko ima garažu , a neko je ni vidio nije osim pri posjetu trgovačkom centru.
S vremu se ipak pokažu neke greške koje su stalne za neki proozvod. Napr. Peugeot 206 i zadnji nost, 1.4 motori s abnormalno velikim problemima s brtvom glave. Ali imađ i VW s podizači a stakala, Punto se servo volanom, Alfa sa 2.9 ts motprm , Opelovi problrmi s brtvama itd. itd.
I meni na Elystaru ne odgovara položaj za volanom i neke sitnice ,ali za istu količinu novaca mogao sam kupti manji Piaggio stariji 5 godina i s tri puta više km.
Ako hoćete ja ću vam slati svaki fan slike pokvarenih auta svih vrsta i veličina jer sam pola dana na cesti. Ne vidim tu nikakva odskakanja određene marke.
Osim Lada, Moskviča i sl. koji du u problemu čim izođu uz tvornice.