Promaklo ti je. Duza getriba je tu u igri
Promaknulo je meni mnogo toga.
Pa ja sam mislio da je ovo cijelo vrijeme 50ccm! Tvoji ciljevi su onda ipak realni, makar base klasa najvise voli tako do 80gpsa, 85 bez nekih extremnih produljenja getribe. AC cilindar ipak treba vise paziti nego LC, tko je god izvlacio maksimum iz AC-a, taj je ranije isao na drugi setup.
Prelistao sam temu, i vidim da je tu bila 1 karika alu, pa je sada DRevo 70 covjece. Sad su mi stvari jasnije. Mislim da sam imao tog High Speeda cim je izasao, bas cu izbunariti fotku, i meni je dizao remen zeru vise nego obicni multivar. A s obicnim Multivarom sam na nekih 10000rpm i originalnim dimenzijama remena izvlacio 98kmh gps, s LC getribom i Malossi sportom LC, Yasuni City R. Ovaj Bando remen ti ne bi trebao biti neka sreca, kolika mu je duzina u usporedbi sa serijskim?
Na tim variomatima koji ne dizu remen do vrha, bolje rade kraci remeni, Malossi Kevlar je jedini imao top pogodjenu dimenziju i to je kidalo tako jako da 10 godina kasnije nisam nabasao na takvog zivcanog minarellija, a nikad necu zaboravit kad je doso neki iskusni motorist, i na upozorenje mi odmahuje rukom, i frajer kad je dao gas, skuter je uskocio u njega s obzirom da je ko Obelix bio, al naravno, nemre njega propet. Ali lik se vraca s osmjehom kakav nikad necu zaboravit, naravno, bio je iznenadjen... Koji god sam remen probao, uvijek bi bio linearniji, ugladjeniji i manje zivcan. Davao sansu masu puta i nije to to, nema onog djavola kao sa Kevlarom. Kad bi drzao skuter pored sebe, uvijek bi prvo zavrtio kotac pa onda ispucao, uz snazan trzaj.. Ako ne propinje sam od sebe i ne kida do 30kmh, to nije minarelli, vec je Piaggio klasa, onda radje Piaggia slozit zbog vecih dijelova prijenosa koji su lako dostupni
Samo zbog tog 0-30 starta bih ponovno slozio Minu, a prosle godine sam odlucio uzet Aeroxa u trenutku slabosti koji je ipak pobjegao.