Rocky je bio u šteku vise od 2 tjedna a za to vrijeme sam vozio Rally. Opet isti problem, curi ulje negdje iz bloka ali ovaj put nisam badave raskapo, problem je diagnosticiran i eliminiran.
Ovu 180 masinu sam slagao od stek dijelova ni ja se vise ne sjecam odakle ni kojih i nisam uopce primjetio da postoje razlike u odljevcima pa se spojevi rasparenih blokova bas ne poklapaju kako treba.
Neispravno
Živio ŠTEK !!! Ošo da zavirim tamo, iskopao jedan visak blok i sa njega skinuo dekl od namotaja
Ispravno
Ali taj dekl je bio bez semeringa pa sam i za njega morao virit u štek
I opet nista bez zlatnog struga jer nisam imao adekvatan alat za uprešat ( čekičem ) semering pa sam naso 22 gedoru kaj je koju desetu manja od semeringa. Idealno ali je bila obla na vrhu pa ju je trebalo poravnat
sastavljen, vratio staro ( novo ) ulje nazad, s njim nisam presao ni 100km pa ga steta bacit.
Taman prije posla stigo pregledat prenos, sve je super jedino sam za probu stavio lakse rolice od 11g a bile su 12.8g
Cini mi se da mu trebaju malo teze, prvom prilikom cu kupit na Motor-Xu 11.5 i 12g pa cu se igrat.