U drugom međuvremenu, nedavno dobio od člana Luna500rr blokove sa radilicom i getribom za đabe. On se rješio smeča ja ga preuzeo. Ima stvari koje se daju iskoristit iz njega i to one najvažnije koje meni fale, radilica, lanac i uljna pumpa, kvačilo alnasera, getriba. Zavirio sam odma u svoj štek i izvuko jedne odlične blokove i to sve strpo u njih
Prvo sam muku mučio sa zupčanikom kurble koji je na konus na radilici, Sa zadnje strane ima i konusne zube pa je radapciger bio bespomočan. Uzo bijax u ruke i zbrusio dva zuba s jedne strane i 2 s druge da se ima za kaj zakvačit krakovi radapcigera
Provjera radilice dal je ravna ( jutub stajl )
Prebacio uljnu pumpu iz zmazanog bloka u svoj čisti
Nasadio getribu
https://www.youtube.com/watch?v=HtFRSy-Vpyo&feature=youtu.bePa ipak izvadio serijsku i stavio 32% dužu
Za danas sam dotle došo, moram se ove dane poigrat sa faznim lancem da vidim koji mora ić jer za 4v glavu treba duži samo nisam siguran jel za 2 karike duži ili za 4 pa bum testiro.
Bit će složena na 160cc sa 4V glavom, 32% dužom getribom i vjerovatno iz šteka onaj Malossi multikvar. Ovu mašinu slažem također za u štek ako nedaj bože jednog dana zatreba a i lakše mi je čuvat mašinu u komadu nego u djelovima pa toga onda ima svuda, po ormarima, ispod kreveta, u garaži, u šupi, na tavanu, u kredencu ispod sudopera