Iz šteka izvađen airbox koji je imao 4 rupe po 25mm, pa sam složio jednu lulicu od 27mm i zatvorio ostale rupe.
Ovaj sivi komad plastike je odrezan od stare kantice ulja i poljepljen tekućom plastikom. Lulica je od neke piaggio cijevi za dovod zraka u dekl, i to ja plastikom poljepljeno.
upload forumZa karb sam se odlučio za phbl 24 bs u kojem je prethodni vlasnik nešto budzio,mijenjao komponente i dodao pipac za vakum i ulje koji meni ne trebaju pa su blindirani.
Postavke karba su 266aq atomizer, d30 igla, 50 ler,40 klipić, 60 čok i 96 glavna dizna. Ja sam ga otvorio, počistio i zamjenio sve što je trebalo iz reparatur seta za njega.
Evo ga i smontiranog, na prvom dziru mi se činio prebogat, pa sam sa 96 dizne prešao na 90. Sad mi se pak čini presiromašan na ler dizni, a kako su lijevi šerafi baš ga i nemreš štelat dok je airbox gore, to dam prije montaze podesio napamet i ler namjestio bez airboxa.
Dizna je nešto između crnog i sivog, ja bi na osječaj rekao da je još crna, ali nisam se više imao vremena baviti sa štelom, pa to ostavljam za neki drugi dan.
Odma se osjetilo da je dosta pitomiji u odnosu na gljivu, ali po cajgeru sad ide 115 gore, što je jako mala razlika u odnosu na osječaj koji je prisutan.
Nastavljam neki drugi dan