Malo se naslo vremena za neku istragu. Skuter pali normalno i prima gas, postojale su extremne tolerqncije, ali moram provjeriti da mi se slucajno nije odspojilo crijevo ulja, ne vidim od blata. Jer mi je pukla nova vezica koja je pridrzavala mali blatobran iznad kotaca, tak da treba sve pregledat nakon kvalitetnog OFFa
Prvo sam morao ici nabaviti alat, 10, 8, 15, blokator, i krizni PH2 srafciger. Od dijelova sam nasao dobar polovan veliki zuocanik i mikroremen koji nije izgubio elasticnost.
Sve uredno, lijepo cak i za vidit naspanan remen.
Stavljen drugi polovan mikroremen i zuocanik, stanje je puno bolje.
Ma nije to on zapravo cviko, samo se malo %u0161alio purejet
Malo pro%u0111e%u0161 brusnim cilindar, klip rabljeni i karike sa %u0161to manje zazora i teraj dalje taj vje%u010Dni daily Kome jo%u0161 treba kompresija heheh....
Nema potrebe, sve pali i vozi, u poznatom tonu. Nije to Peza vertikala da se narucuju dijelovi iz vanq, pa cekaju dok skuter stoji rasut u haustoru pokriven dekom, pa tek onda full generalka da se radi.
Kasnim 1 dan s apdejtom. Skinuo privremeni GP spuh s kratkom granom. Kako nisam htio stelat prijenos, to je islo ocajno, al navikne se covjek na sve, doduse, nisam vise mogao jer je to bio kriminal kad sam ganjao kolegu Glovo dostavljaca na Mc3 Purejet full serijskom. Frajer mi bjezi...
Kao sto vidite, styling na prvom mjestu, bome tako ce i ostati sve dok se ne bude moglo gasirati.
Stavio sam TT dugu granu, i nakon danasnjeg pravog hard testa na Sv.Geru, moram reci kako se jasno osjeti brzi odaziv na gas, i elasticniji je agregat nego sa ZX-om. Najvise se osjeti u brdu, reakcija na gas je fantasticna, nema onaj lag. Vidjet cemo jos kad zagrije, jer priue nije bila neka razlika, ali ovo je sad bio kompletan test koji se sastojao od voznje na hladno, neprekdinog przenja i gasiranja u ravbici, te neprekidnig przenja i gasirabja u brdo s velikim porastom nadnorske visine. TT je reza koja je najelasticnija i najkompletnija, sano danas, i jucer u dvoje, sam skuzio osjetnu razliku.
Prodaj mi GP, da probam kratku granu. (ili mjenjam za Malossi sport 70) Ako ne valja si ga produ%u017Eim za 4cm. Za foru izmeri kolko je na Gireli GP zapravo du%u017Ei.
Uf tesko Ziga, tog GPa cuvam za 70 masinu sa 20% getribom, koju olaniram staviti na Nrga, pa da pokusam uloviti 120 gpsa
PERO SAD JE NOVA: PURA SE PO KVARTU GURA
Volim nove posto su dosadile stare, a bilo je 350 metara guranja jbg. Ali imam ja sta za pamtiti do kraja zivota, kad sam gurao Pezo Speedfighta od Suhog iz Duge Rese do Zagreba od 3 ujutro do 6h, eee to je bilo hodosasce. A ono guranje iz Gornjeg Vraoca do Centra necu mu ni brojati. I ne treba zaboraviti tko ga je gurao od Posedarja do Sukosana
Ima lik materijala za Guinnessa, i nikad ga nece nitko uspjeti nadmasiti, koliko god ja ili netko NE odrzavao skuter, za razliku od njega koji je svu zaradu tukao na odrzavanje
Ja da sam CNC Grobar, ispisao bi na granitnu plocu za Pezu u originalu, da je vjecno zamorce, kao vjecni podsjetnik.