Nema se sta apgrejdat, osim sigurne voznje. Ovo ne pokusavajte raditi, pogotovo ako je mokra padina.
Jucer nesto hitno isao obaviti nabrzaka, i reko ajde ne budi lijen polozi odmah i kondicijski test da budes spremniji nego jucer.
I jebiga, kratka grana mi ostala bez rezonancije na posljednjem metru uspona.
Znaci od te grane moze imati koriti sano netko tko ie lagan, jer cim ispadne iz powerbanda ti si gotov u sekundi. Salim se, nisam ni pipnuo prijenos jer sam samo nabio auspuh gore i vozim se u "rupi" dok se ne zavari ZX s dugom granom. Makar, realno, na 50ccm s kratkom granom imas veoma uzak powerband, sto malo tko voli, a tezi vozac garantiram niti jedan.
Bila je zanimljiva borba na vrhuncu kad nisam smio pustiti gas inace bi skuco samo spizdio u rikverc, kako ga gravitacija voli to nisu istine
I kao pravi influencer, ne onaj obicni, u zaru borbe dok sam drzao gas, izvadim mobitel, i snimim tu borbu, ali nije za javnost jbg. Pa imam par slikica, eventualno mogu izvuc poneki screenshoot.
Isjecak snimke borrbe gdje sam pokusao skuter isparalelizirati s padinom, mamu mu tesku, a ja ispod njega!!!
Tags: izvukao mobitel iz desnog cepa lijevom rukom jer dam desnom drzao gas, dok se borio sa neugodom, a masina vristala da se zadnji kotac ne zaustavi, al opusteno