Uskoro ce prednje sinter plocice poci %u010CA, pa sam se pripremio. Sad imaju tocno 10 000km, stavio sam nove 25.3.2021. Jbt pa ne mogu vjerovat da sam toliko presao, sve sam dokumentirao. Ocekivao sam puno manje. Ocekujem da cu preci izmedju 11 i 12tkm s trenutnim.
Ove lijeve organic sam uzeo jer sam mislio preci na njih zbog krize, posto su duplo jeftinije od sintera. Ali za sad ce biti u steku, a sinteru ostajem vjeran.
Nabavio sam novu vagu, pa reko da stanem u zimskoj opremi, cipele sam drzao u rukama.
Nije lako klipnjaci, skidam joj kapu.
Jedan od razloga za vaganje je i ovo. Muku mucim sa zadnjim amortizerima, sve raskinem jako brzo.
Ovaj je bio nov novcat priie pola godine, i sabijacina se desava vec neko vrijeme.
Na skuter amortizeru mi je pukao odbojnik ko kokica.
Jedina pozitivna strana u toj teskoj prici je da na motorima, (skuteri su ionako gotovo svi plivajuce banane) odmah vidim koji ima dobar ovjes, a koji ne. Dakle, prednja vilica, zadnji amortizer, seleni u nosivoj konstrukciji. Sokiran sam kako su mnogi motori radjeni za ljude od 70kg, jer plivaju nenormalno. Ali jasno, velike su to razlike, i tu se moraju odigrati individualne postavke.