Jedan od apgrejdova kojima se istinski najvise radujem, al bas najvise, jer sve ostalo je nebitno. Odmah da kazem u startu, kako viye nece biti nikakvih kriticnih situacija, jer sam se osigurao, a tu je i garancija od ne padanja koju sam sam sebi iskrivotvorio.
Dakle.
Jedna visokokvalitetna apgrejdcina.
Jebiga, sve cesce naletavam na poledicu, a i dopizdilo mi vise biti oprezan i razmisljat kako proci kroz nezahvalne podloge, doduse suludo je razgovarati o tome da sa celestonkama osvajam vrhove... Uglavnom, dokazao sam (al ne sad na obican nacin kao prosjecan korisnik koji je odvozio 2 djira, jer jebes to, tako ne nastaju cinjenice), na extreman nacin, dakle, mnogo kilometara na razlicitim tenperaturama,svim uvjetima, blato, makadam, snijeg, DA JE celav Molas jednostavno majka i cudo. Provocirajuci i izazivajuci crnu sudbinu. Po suhome sad drzi odlicno, i spasio me neki dan od karambola u rotoru, jer sam se
propisno ukopao, i nisam postao padavicar
Dosta o iskustvima, ionako ne vrijedi nista pricati jer svi znaju sta je najbolje za sebe, unaprijed, ne trebaju im iskustva, pa da ne uvrijedim jos nekoga.
Pa red bi bio da se krene s kvalitetnim LOGcinama:
Kilometraza i danasnji dan:
Odma sam i stek osigurao, jer nece mene nitko vise zajebavat, iako, skidam kapu i respektiram unaprijed Heidenau K66.
Komad me ispao nekih 290kn pred vrata, 4820 i 4920 DOT.
Naucio sam misliti u naprijed, a bogami i da povedem kratki razgovor s majstorom, jer me padavicar s 5h iskustva ne zanima:
Jedva cekam one prve kilometre kad dozivljavas pozotivan sok:
Montaza na ciganski, uz podmazane navoje serafa i puz:
Stavio sam i SC08 spuhce, al brzo ce dole jer mi je danas zavaren ZX s dugim topom.
Napravio sam si i naljepnicu, a vidi sad ripne jaoooo kako cu da gasiram bez respekta, cak i orrma fizici.
Prvi djir, kamencici su frcali ko ludi, znaci ta guma pokupi kamenje, i ocisti ti cestu sineeee
Od veselja sam se bacio u kic i prekrizio onog padavicarskog hendikepiranog lava
Ali sam.ipak malo pretjerao s fanatizmom i seljacijom:
Sirina prednje felge vs gume
Zadnja felga vs guma