Tomi s tobom se da porazgovarati ali mislim da je s necije strane ovo prevrsilo mjere.
Pokusavam ostati normalan pa cu se oglusit na prijetnje,nije ni vrijeme ni mjesto za to
Suhi-nije Mario napravio analizer,on ga je kupio i koristi ga kao i masa drugih ljudi.Vani se puno vise koristi i tko prati strane forume moze se susresti s time.
Sad malo o tome sto izbacuje taj analizer:
Znaci to je analizer koji radi u zavisnosti od povrsina i uglova kanala.Znaci prosto ko pasulj.
On ne zna kakav je cilindar,kakvog je odlivka,koristis li klip sa jednom ili dvije karike,dali je nikasil ili gus.
Takodjer ne zna kakav karburator vozis niti kakav auspuh vozis.
O tome pricam cijelo vrijeme i to pokusavam rec od samog pocetka.
Recimo stage 6 sport pro mk2 kojeg koristi kolega sa zipom u AC varijanti izbacuje teorijskih 19ak ks i oko 16ks na radilici,naravno isto u idealnim uvjetima.Ispada da je najjaci na 10500 okretaja pri tlakovima od 170ak psi-a.Ovo je za ac varijantu,kolega koristi lc pa brojke samo vece mogu biti.
Naravno opet u idealnim uvjetima kojima je on recimo puno blize nego ja.Koristi kovani klip,jednu tanku kariku,nikasil cilindar,veci frgic i bolji auspuh.
Pokraj toga je zip jos laksi i ja tu realno nemam sta traziti s njim.U prednosti je kako god se okrene...
Nadam se da smo sad razrijesili tu enigmu s konjima.
Mozemo usporediti setupe i probati iz zafrkancije ali rezultat se vec zna...