Evo i mene na 70ccm.
Ubacio sam preradeni malossi sport.
Uzeo sam portmapu za daljnju obradu i da mi ga covjek provuce kroz analizer pa cu znati detaljnije kako ce se pokazati.
Glava i kit su pofarbani temperaturnim sprejem
Ubaceni brezoni
Napravljena portmapa
Ubacene 7.2 gr rolice za pocetak.
Ispolirane staze na multivaru jer su pojele rolice u 1000km
Uljna pumpa je pred sezonu stavljena nova i trenutno sam je ovako podesio
Ubacena nova lulica vode jer je na staroj pukao ovaj dio za malo crijevo
Testiran i termostat
Frgazer je 17.5 id dellorto sa 40klipicem,a07 iglom na sredini i glavnom 78.Kupljen i novi poklopac klipica jer je stari vukao fals.
Izbacena je vakum pumpa i blindiran vakum,stavljena klasicna pipa za gorivo
I konacno montirana termogrupa.
Stavljena i nova lulica na glavi za vodu jer sam staru morao pilit radi zapeknutih serafa.To je Dax donirao novu lulu i ovom prilikom mu hvala.
Tu sam malo muku mucio sa C osiguracima koji su toliko tvrdi bili da sam dva serafcigera potrgao.Uspio sam na kraju.C parametar je postavljen 0.7mm po mom mjerenju i kompresija bi trebala biti 13.4:1
I evo slike gotovog stanja:
Zamjesan novi shell g12 antifriz za -25
I odzracen sistem.Prethodno je cijeli sistem ociscen sodom i vodom,tako da je sve klinicki cisto.
Odradio je dva puta po pola sata u leru uz povremeno blago turiranje.Ugrubo postelan i provozan bez filter kutije
Napravljene i dve krace voznje.
Eliminiran fals sa prirubnice
Bio je i dacerovs probao skuter i izuva iz cipela.Ide da je to strava,prvi kotac na 30km/h odvaja od ceste a nama dvojici je izmamio kes od uha do uha.
Sutra provjera svega jos jedan put montaza filter kutije,stelanje i napraviti razradu u kojoj cu se probati suzdrzati punog gasa
Poslano sa mog D5503 koristeći Tapatalk