Meni samo nije jasno zasto se nikad nece priznati da je provaljena glupost milenija, nego se to ladno i opusteno izignorira. Znaci to me zanima i nista vise.
Dakle, netko (opsjednut iskljucivo stelanjem smjese (staromodan pristup koji ne vrijedi za skutere ako se trazi maksimum), vidici su kao laserska tocka, znaci samo smjesa smjesa smjesa, probusena guma se smjesom popravi tako da se dignu konji..., znaci osoba bez mnogo iskustva i sirine) izjavi da se malossi rolNice trose zbog siromasnije smjese.
I onda nece priznat pogresku, nego nas ispravitelje naziva, lazovima i sprdateljima (nisko, primitivno, neargumentirano), a dalje nastavlja s provalama u istom tonu (uzdize se i dalje, ali dzaba krecis jer nece moci ove noci, nego s godinama intenzivnog sarolikog rada to dolazi).
Sto se tice zipa, on ce ubit brasno u bilo kakvom gusanom baseu, a pogotovo skuteru koji ima vise kila. Lako je propinjat na zadnji nesto sto ima malen medjuosovinski razmak i los raspored mase.
Evo jucer sam ozivio sr ditech, znaci motor je full serijski, ponavljam full serijski znaci i auspuh. Ugradio sam malossi kit i napravio copy&paste malossi smjese. Skuter propinje na zadnji i cupa iz -2 podruma. Ide savrseno dobro, uz krajnju od 84kmh gpsa. Pitanje je jos kakav je remen, a sve je serijsko.
Znaci rolice se istope od siromasnije smjese. A sad kad si kupio serijske i podmazao ih, sporije trosenje nemoj pripisati masti jer se ne trose kao malossi i kada su suhe.
S druge strane koliko sam puta vidio zatvoreni tip variomata s zamascenim serijskim rolicama koje su imale ogromne bridove.
I nije mi jasno ako netko tko umije da proracuna maksimalnu brzinu skutera preko zvuka, kako tako naivno i vidovito moze zakljuciti da ja vozim audija iz slike gdje se vidi brzinomjer i volan navedenog vozila. Dakle jedno brukanje nije dovoljno
I na kraju, zivo me zanima koliko ce trajati taj proracunati setup, jer ako zacvika iz nekog cudnog razloga desit ce se da onaj tko misli da je gori past ce nepovratno doli