Da se malo dopisem.
Kako sam imao radove doma bio sam malo ogranicen vremenom.Kad sam bio slobodan onda me kisa sprijecavala.
Uglavnom dobivao sam dobre rezultate tek bez filtera.Sve ostalo je bilo prisutno trokiranje za koje sam mislio da je neko prekidanje na punom gasu.Vrtio sam se oko 80-90 dizne i stalno imao ili prekidanja ili trokiranje.Poceo sam problem traziti u drugim stvarima jer mi je bilo cudno da trokira sa tako malom diznom.Kasnije saznajem da imam trokiranje koje se malo cudno manifestiralo.
Sta sad kako dobiti dobre pocetne otklone i nemati trokiranja a ispratiti i pun gas.
Nista nadem neku lulicu u garazi,busilicu u ruke i udri.
Napravio lulicu 16,7mm+ tvornicka od 19mm i ubacim najprotocniji filter od malossia
Ubacim 90 diznu koja je odgovarala bez filtera i opet trokiranje.
Okej,idem dole s glavnom i odma puknem 82 unutra,kasnijom kratkom probom ostavljam potopljenu iglu i tu su performanse najbolje.Svjecica je jos malo tamnija od ideale pa mi ostaje za probu ubaciti 80diznu i prosetati iglu pa zakljuciti di je najjaci.
Jos imam blaga trokiranja do 1/4 gasa.Narucio sam set igli i pilotki pa ce se i to srediti.Lulica je napravljena od poklopca labella pa uvijek postoji mogucnost da prilagodim lulicu.
Snaga se vratila i vrtim nesto preko 11soma od starta.Imam blagu rupu nakon sto kvacilo pocme loviti pa cu i njega malo naspanati,za sad lovi ravno na 6soma i sajbica na bolcni je 0.5mm.
Takodjer ostaje da provjerim svjecicu na svim otklonima gasa,posto se time nisam stigao dovoljno posvetiti.
Do citanja...
Poslano sa mog D5503 koristeći Tapatalk