Uzmi si ovu za 50kn, i gledaj da ti pokrije cijeli vrat i nos, jer po zimi ti je najbitnije nos, recimo ja kad vozim čak i u jesen i hladan zrak udišem u kacigi navečer me zna glava bolit tj. u predjelu sinusa da nemrem zaspat.
Kad je hladnije ja nemrem vozit bez podkape.
Kupio sam u Louisu za 2€ podkapu 100% pamuk, i podkapa je vrhunska, ne žulja a služi upravo onome čemu je predviđena...uzmi su tu pa vidi, ja sam siguran da nebuš imal potrebu za nečim skupljim.
Samo velim, gledaj da ti pokrije vrat tj da ti podkapa uđe ispod majice ili jakne, te da ti pokrije nos, da ne udišeš hladan zrak
Savjetovati nekom da si za zimu kupi potkapu za 50 kn ili 2 Eur nije neki savjet nego bacanje novaca i put prema prehladi ili nečem gorem.
Te potkape su napravljene od običnog 120 gramskog pamuka a možda i manje a to je kao da staviš na glavu običnu majicu i izrežeš rupe. Na temperaturama od 10C i prema nižima treba biti deblja i ozbilnija potkapa sa winstoperom napravljena od vjertonepropusnog i termo stabilnog materijala a takva košta 200 kn na više i ima produžetak za vrat i ramena.
Ova jeftina opcija nije za sada a ti je koristi na svoju štetu ali ne savjetuj to drugima.
Bolje je nego niš, a u najgorem slučaju ak mu nije dovoljna može kupit ovu za zimu, za koju sam siguran neće moći koristit bez da kupi drugu kacigu...pa mu slobodno i reci da si uz tu podkapu kupi i novu kacigu...ako je do sad vozio bez podkape i ostao je živ, nije umro od upale pluča ova obična mu bude i više nego dovoljna...
Čak štoviše, ak i nebude dovoljna nije bacio novce jer će mu kad-tad trebati.
Mislim ti si isto smiješan, tu ko da pričamo o miljardama a ne o običnoj podkapi za par desetaka kuna...ok ak je tak NEMOJ NI SLUČAJNO BACIT 2€...propast ćeš
@ 3alfa3 - jep tu si u pravi, i meni se malo magli ali samo ak je zatvoren vizir do kraja kad se stoji, recimo kad stajem malo si odškrinem i dobro je, a kad se voziš nema magljenja