Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: Danas u prometu...  (Posjeta: 4788 )

0 Članova i 5 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline Mr J

• Mudrost je vrijednija od brzine.
  • MS počasni član
  • Tržnica : (0)
  • maxi forumaš
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Zagreb
  • Moj Skuter: HD V-Rod
  • Moja Kaciga: Schuberth R1
  • MojSetup: Uvijek spreman!
  • MojSpuh: Protočan :)
Danas u prometu...
« : 24 Travanj, 2008, 22:39:59 »
Kao sto je bio lijep i suncan dan odlucio sam svoje kretnje obaviti na motoru... (skuteru)

Vozim se lagano 60kmph malo od sredina ka desnom rubu prometnog traka na zitnjaku - pescenici i odjednom lik u crnom BMW M3 prozuji kraj mene nekih 5cm desnim retrovizorom od lakta moje lijeve ruke...

ja ubrzam nebi li ga stigao i malo popricao s njim, stizem ga, on skrece desno (kod leda) ja za njim (oko 90-100kmph) i hop iza zavoja policija...

Mahnuli oni njemu a meni nista (bio nekih 5m iza njega) ali stanem i ja i kazem policajcu da me je skoro pokupio kada me je pretjecao, policajac meni : "niste ni vi isli sporo"; a kazem ja njemu : "pa naravno, kada sam lovio debila da malo popricam s njim" (lik u BMW-u celav, nabildan i naocale a pogled mu kao u teleta);
kaze meni policajac : "hocete li da onda i s vama popricamo o brzini?"; rekoh, hvala i bok!

Sve sam vise primjetio ako dodjete sa motorom ili nekim sportskim skuterom likovi u autima (necesto i kramama) se zele dokazivati i utrkivati... strasno! Takve debile pustim i vozim svoju voznju, ali i decki na skuterima kada se nadjemo na semaforu vole isprobavati ubrzanja - pa zar su svi toliko nezreli?!

Žena ti kaže "Idi k vragu!". Ti odeš, a ona te i tamo dočeka!

Offline Goran

• forumski skuteraš
  • RUNNER 200 VXR G.M.
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Moj Skuter: RUNNER 200 VXR, RUNNER 180 SP
Odg: Danas u prometu...
« Odgovori #1 : 24 Travanj, 2008, 22:51:11 »
baja u BMW-u kažeš!!!Akaj reći nego da je frajer lol!!! :laughing6:
ima debila po grdu s autima koji misle da su brži od skutera...!!!dok ovi kako ti kažeš nezreli ipak su željni dokazivanja i nema tu ništa čudno što na semaforu žele isprobati ubrzanje-sasvim normalno!!!
nitko se neda, nitko ne želi biti sporiji!!!!
 :hello:
A.A.
GORAN VXR-RACING SPIRIT
180 SP RACE EDITION
IVAN FAZEKAŠ-FAZA IN PRISON

Offline SlowRider

• MS počasni član
  • Tržnica : (+33)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
« Odgovori #2 : 24 Travanj, 2008, 22:56:55 »
Uvijek ima budala, a najvise se bojim vozacica u automobilu.

Primjetio sam da je moderno prolaziti sa pedeseticom kroz crveno, svaki 3. ce proci kroz crveno dok ti kocis ili stojis na semaforu  ???   :o

Offline marko.p

• maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Karlovac,Zagreb
  • Moj Skuter: GP1, Sr50 Replica Alex de Angelis,Golf Plus sportline tdi, Polo 9N3 tdi
  • Moja Kaciga: HJC, IXS
« Odgovori #3 : 24 Travanj, 2008, 23:07:02 »
neki dan vozim na skuteru i lik u autu fula skretanje i skrene na moju traku,skoro mu adari i nastavi vozit krivom trakom i murja to vidi ja k njima i galamim i kažu mi da mu sad ništa nemogu i hoče meni pisat vrijeđanje službene osobe,kreteni..mrzim policiju..budale,neznam kaj da kažem...

Offline 3alfa3

• MS počasni član
  • maxi forumaš
  • Mjesto: ZG
« Odgovori #4 : 24 Travanj, 2008, 23:47:21 »
Kad bolje razmislim, samo danas mi je 3-4 auta oduzelo prednost prilikom prestrojavanja ili ulaskom u krizanje. Ne uzbudjujem se previse zbog toga jer sam za sve njih znao da ce to napraviti pa sam se prilagodio tome. Cak sam prije nego su mi oduzeli prednost odabrao gdje cu se pomaknut u slucaju sranja kako nebi uletio nekom drugom u putanju.  Stvar iskustva i "citanja" prometa.

@ J:

Ne uzbudjuj se previse - prosao jos jedan ZG (prometni) dan. Sutra u novo prezivljavanje.  ;D

Offline zikihos

• forumski biciklist
« Odgovori #5 : 24 Travanj, 2008, 23:48:12 »
mene je vise strah kada se netko pored mene vozi na skuteru ili
motoru, kada sam ja isto na skuteru.
nismo ni mi sveci na skuterima/motorima, sta god vi pricali  :toothy3:

a da ima kretena u autu, to vidjam svaki dan,
glupo je generalizirat ali 3 slova uvijek prednjače u tome....

Offline Crazy Kuree

• Tržnica : (+2)
  • maxi forumaš
  • Mjesto: Orašje
  • Moj Skuter: Neos LC
« Odgovori #6 : 24 Travanj, 2008, 23:58:55 »
Ja imam traume od žena za volanom kad vidim ženu negdje na raskrižju odma kočim  :icon_biggrin: jedna mi oduzela prednost umal me ubila a sa frendom u autu sa 140 se zaletili a izleti žena ja neznam kako je mogo izbjeć u 15m je uspio zakočit a ja sam već mislio da smo udarili LOL a svakodnevno izleti pokoja
Lebdim u međuprostoru između četvrte i pete dimenzije

Offline ivanm

• Tržnica : (+14)
  • maxi forumaš
« Odgovori #7 : 25 Travanj, 2008, 07:03:43 »
ma strava ja sam se isto posvađao jučer s nekim likom na semaforu..
jedan mi proleti kroz crveno..
i ja sam svaki dan lud..
a najjači su mi kad me oće maknut, a npr, imam složen skut i idem 60-70, onda on brije iza mene..
onda stisnem dalje i dignem ga, onda odustanu, valjda skuži da se nemože vozit 120kmph po ksaverskoj u 15.00 sati..

Offline Doomsday

• Doomsday
  • Doomsday
  • maxi forumaš
  • Doomsday
  • Mjesto: Doomsday
  • Moj Skuter: Doomsday
  • Moja Kaciga: Doomsday
  • MojSetup: Doomsday
  • MojSpuh: Doomsday
« Odgovori #8 : 25 Travanj, 2008, 08:03:20 »
... - pa zar su svi toliko nezreli?!

Srića da je naš Mr J dovoljno zreo da ne ide ganjat izbrijanog neandertalca u BMW-u koji bi mu moga, u nedostatku argumenata, a i vrimena da ga pošteno namlati, u žurbi ispalit koji metak, šta u skut, šta u njega...  :angry7:

Brine me šta i trezvenija ekipa misli da ima smisla ganjat takve idiote i da će ih oni ka nešto pitat i ka nešto objasnit...

Da van ja nešto objasnin... Idiot je bija prije nego si ti s njin popriča, idiot će ostat i nakon šta ti s njin popričaš... Sve šta se može dogodit je nevoja, da on ili ti završite u bolnici ili na sudu...

:dontknow:
PERONOSPORA AD OPEL ASTRA... :zubo:

:laughing7:

Offline ivanm

• maxi forumaš
« Odgovori #9 : 25 Travanj, 2008, 08:04:32 »
istina, kod nas je lik ubio drugoga zbog svađe oko parking mjesta..

Offline SlowRider

• MS počasni član
  • Tržnica : (+33)
  • maxi forumaš
« Odgovori #10 : 25 Travanj, 2008, 09:22:15 »
Pricao mi je jedan motorist, jest da je iskusan i zreo covjek, ali ima tablicu ispod i nekoliko puta je nogom odvalio retrovizor kada ga je netko tako izivcirao. :dontknow: nije dobar primjer ponasanja u prometu, al tako im i treba, i ja bi tako nekada postupio.

Offline Goran

• forumski skuteraš
  • RUNNER 200 VXR G.M.
  • Moj Skuter: RUNNER 200 VXR, RUNNER 180 SP
« Odgovori #11 : 25 Travanj, 2008, 09:44:12 »
Pricao mi je jedan motorist, jest da je iskusan i zreo covjek, ali ima tablicu ispod i nekoliko puta je nogom odvalio retrovizor kada ga je netko tako izivcirao. :dontknow: nije dobar primjer ponasanja u prometu, al tako im i treba, i ja bi tako nekada postupio.
potips!!! možda bi se naučili pameti!!!  :icon_thumright:
samo da se nebi oni počeli zaletavati u nas!!!
A.A.
GORAN VXR-RACING SPIRIT
180 SP RACE EDITION
IVAN FAZEKAŠ-FAZA IN PRISON

Offline Mr J

• MS počasni član
  • maxi forumaš
« Odgovori #12 : 25 Travanj, 2008, 11:52:32 »
... - pa zar su svi toliko nezreli?!

Srića da je naš Mr J dovoljno zreo da ne ide ganjat izbrijanog neandertalca u BMW-u koji bi mu moga, u nedostatku argumenata, a i vrimena da ga pošteno namlati, u žurbi ispalit koji metak, šta u skut, šta u njega...  :angry7:

Brine me šta i trezvenija ekipa misli da ima smisla ganjat takve idiote i da će ih oni ka nešto pitat i ka nešto objasnit...

Da van ja nešto objasnin... Idiot je bija prije nego si ti s njin popriča, idiot će ostat i nakon šta ti s njin popričaš... Sve šta se može dogodit je nevoja, da on ili ti završite u bolnici ili na sudu...

:dontknow:

I to sto kazes!  :icon_thumright:

Ali u tom trenutnku nisam bas bio hladne glave, moja pogreska... (jer je malo falilo da me skine sa motora)

Offline Gerbi

• forumski skejter
  • **
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
« Odgovori #13 : 25 Travanj, 2008, 23:03:18 »
Ovaj u BMWu kreten...

A za mulce znaš da imaš brži skuter od njega i to ti je dovoljno...

Offline master_o_fight

• maxi forumaš
  • Mjesto: ri
  • Moj Skuter: s2
« Odgovori #14 : 25 Travanj, 2008, 23:52:38 »
ma uvijet j bilo takvih pametnjakovića i sad će ih pogotovo sve više i više biti :happy3:
vozi idiote vozi !!!!!

Offline BlackNaranča

• OPREZ na tržnici
  • maxi forumaš
  • *
  • Mjesto: Zadar
  • Moj Skuter: Peugot SF2
  • MojSetup: Stage6 Pro Racing
  • MojSpuh: TP Nardo
« Odgovori #15 : 26 Travanj, 2008, 02:15:07 »
ja dnevno dozivin oduzimanje prednosti 5 puta kad idem do skole i kuci....sasvim uobicajeno...
a  ono sto je napisao mr j da volimo isprobavat mi na skutovima ubrzanja na semaforu, hehe pa to je normalno...to je gušt  :laughing11:

Offline ivanm

• maxi forumaš
« Odgovori #16 : 26 Travanj, 2008, 07:42:54 »
jučer sam opet skoro imo sudar, radilo se o milimetrima..
išo sam po Palmotićevoj po srednjoj traci i skrećem u Đorđićevu lijevo..
tamo su tri trake ..
desna je za ravno, srednja je za lijevo i ravno a lijeva samo za lijevo
i onda ja lijepo dam žmigavac, provjerim, ima neki auto do mene, kažem, dobro ide lijevo..
i kreten produži ravno, ja naglo kočim, stajem nasred križanja a on prolazi pored mene 1 mm ravno..
gledam tablice, PU, ajde nije odavde, ali znakovi su isti i u Puli u i ZG..
 :hmh: :hmh: :hmh: :hmh:

Offline 3alfa3

• MS počasni član
  • maxi forumaš
  • Mjesto: ZG
« Odgovori #17 : 26 Travanj, 2008, 09:28:33 »
tamo su tri trake ..
i onda ja lijepo dam žmigavac, provjerim, ima neki auto do mene, kažem, dobro ide lijevo..
i kreten produži ravno, ja naglo kočim, stajem nasred križanja a on prolazi pored mene 1 mm ravno..

Meni na tom krizanju nije dovoljno vidit niti zmigavac na tim autima u lijevoj traci. Tek kad vidim da mota volan i skrece, vjerujem da ce i skrenuti.
Najbolje je tamo biti u lijevoj traci pa nemas problema.

Offline Mr J

• MS počasni član
  • maxi forumaš
« Odgovori #18 : 26 Travanj, 2008, 10:57:06 »
Kad bolje razmislim, samo danas mi je 3-4 auta oduzelo prednost prilikom prestrojavanja ili ulaskom u krizanje. Ne uzbudjujem se previse zbog toga jer sam za sve njih znao da ce to napraviti pa sam se prilagodio tome. Cak sam prije nego su mi oduzeli prednost odabrao gdje cu se pomaknut u slucaju sranja kako nebi uletio nekom drugom u putanju.  Stvar iskustva i "citanja" prometa.

@ J:

Ne uzbudjuj se previse - prosao jos jedan ZG (prometni) dan. Sutra u novo prezivljavanje.  ;D

ma i meni se dogodi ali ovaj mi je digao tlak na 220!

predvidim i sam situacije pa zato jos nisam ljubio pod... tj. imao jedno vatreno krstenje na formuli kada sam gledao sa strane pa naglo kocio i pocistio asfalt i od tada predvidjam i gledam ispred sebe...  :icon_thumright:

Offline YamahaSpy

• Tržnica : (+1)
  • forumski skuteraš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
    • www.mojskuter.com
  • Mjesto: Velika Goric
  • Moj Skuter: Yamaha Spy
  • MojSetup: Top Performance
  • MojSpuh: LeoVince ZX
« Odgovori #19 : 26 Travanj, 2008, 12:24:13 »
tamo su tri trake ..
Tamo mi skola Zeljeznicka Tehnicka. Teska je, ali kada se zavrsi znas.