ja sam bio na onom jebenom natjecanju jebenog auto kluba di sam mogao osvojiti jebenu opel corsu...
jebena potrosnja mi je bila 3. nesto, ne sicam se vise na jebenih 200 i nesto kilometara...
i imao sam jebenu potrosnju, isto kao i onaj sto je dobio jebenu opel corsu, al sam dosao iza njega par minuta i eto, ode corsa drugome...
da bi imao tako malu potrosnju, moras jebeno paziti kako se vozi, al je i cinjenica da sa takvim nacinom voznje koljes auto. vjerujem da vec nakon cca 10000km ne bi bio vise isti kao novi...
vktr - sto se tice voznje, vozi po osjecaju! nemoj gledati okretaje jer nije isto na svakom autu. vozi uvik lipo, ugladjeno da ti se auto sto manje dere, da se lipo salta, da nema prenaglih ubrzavanja, kocenja, ono, sve umjereno i trajati ce 100 godina!
a ovo, sto ti kazes da nesto mora trpiti... pa mora, ali nije to u tolikoj kolicini koliko ti mislis. opet govorim, ako kreces normalno, lamela ne trpi niti malo, a posli, kad si pustio kvacilo, onda mozes slobodno po gasu, nema beda... svako saltanje nek ti bude, ono srednje pustanje kvacila, ni prebrzo, ni presporo, ali kad ides u nizu, pustaj ga malo sporije, da motor prihvati okretaje...
i trudi se drzati ga izmedju 2000 - 3000 okretaja... ako ides ispod, motor se muci, nije to to, trosit ce ti isto a ici ce bolje...