Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Mr J(ebač)
ja ceo zivot pricam da je na 1vece zakon!!! a extra je isto tako kad ti je devojka ujedno i najbolja drugarica, kojoj zaista mozes da verujes, i sve da joj poveris!!Evo moj jedan ortak puko, prva duza veza, 4meseca, i zaprosio je idiot
Citat: mali_odwaljiwac - 29 Ožujak, 2008, 20:01:11ja ceo zivot pricam da je na 1vece zakon!!! a extra je isto tako kad ti je devojka ujedno i najbolja drugarica, kojoj zaista mozes da verujes, i sve da joj poveris!!Evo moj jedan ortak puko, prva duza veza, 4meseca, i zaprosio je idiot
pa prije veze se treba posteno izivit,pogotovo na sponzorusama,ja sam jos u toj fazi,kaj ces u vezi,ovak testiras rupe
Pa pogledaj malo u povijest (istoriju), sve muskarce i vladare su unistile zene, nije se nista promijenilo...
ovak jebe mi se jel prijateljica ili kaj.. kad mi se jebe dobra je bilo koja rupa je rupa nebiram.. ali sex sa frendicom zasto ne? vise puta to napravim.. i lipo je jos najbolje sa frendicom jer ni ona ni ti nezelite o tom prica i ki bog
Citat: vekyyy - 03 Travanj, 2008, 12:27:36ovak jebe mi se jel prijateljica ili kaj.. kad mi se jebe dobra je bilo koja rupa je rupa nebiram.. ali sex sa frendicom zasto ne? vise puta to napravim.. i lipo je jos najbolje sa frendicom jer ni ona ni ti nezelite o tom prica i ki bog
samo jedno zapamtite ZASTITA NA PRVOM MJESTU