I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 5 Gostiju pregledava ovu temu.
Sta pricas ti ??daj prevedi,na hrvatski molim!!!
to ti je nas anto stazic ( mhr-team) on je minken boy a mi smo njegovi .. bosancu njemačka u srcu !!
reci koji dio ne razumiješ ? p.s. plug & play označava stvari koje idu bez ikakvih prerada na skuter
Aha,ono nesta kao sto je tvoj slagan!!!Sve mi je jasno,nemoj se ljutiti rekao sam primjer!!!
e daj molim te opsirnije poslikaj nosac tablice dise drzi i to!, ja sebi bi izradio takav!:...tnx
ma nisi me skužio, ali nema veze ugl. zezam te jer ti je sve bilo ono tip-top... tvornički bez "fuš" prerada a sad je nosač tablice ajmo reći "fuš" jer ga nije tvornica pravila inače odlično si ga riješio, puno bolje nego oni tvornički što se prodaju po scooter shopovima
bero moras anti pivu platit napiso je 3000 post u tvojoj temi.. uhh to je jako bitno u danasnje vrijeme
s 30 litara benzina 6 litara motula i 3 seta termogrupi i jednom izmjenom radilice i blokova ce stic iz prve!
Znam na sta mislis!!! Ali nebi htjeo zbog registracije (nosac tablice),a i rep je u svrsenom stanju zao mi ga je ljepiti.Ostat ce ovako i zbog bojanja kako sam zamislio!!! A bas sad vise ni nemam toliko vremena,moram za koji dan voziti skuter tako da mi je ostalo da jos sredim tj. da pripremim jos to sto moram zavrsiti i bebica odlazi na par tjedana!!! :'( :'( :'( :'(A ja cu da budem tuzan...
slike nosaca a pitanje zakaj odlazi na par tjedana? kaj ides na more? hehe bero ako nebudes imo kaj radit tih par tjedana pokupi dragu i za zg ima tu kod mene posla ..oko motora a i ostalih smijestaj i hrana zagarantirani:D
Jaoj brate,ja zaboravio tebi nosac slikati!!! Nisam Kitty otkrivao danas,vidis stoji na slikama ispod tamno plave cerade a nisam je otkrivao danas,pa sam zaboravio.Sutra ti slikam obecavam!! A skuter odlazi na seoski turizam,ide kod jednog gospodina koji ce da napravi perverziju!!!Tocnije u RS... Mora ici cijeli zbog bojanja nemoze samo u komadima,mora biti kompletan!! A za posjetu nemogu sada nikako kad budem jednom isao javim ti se svakako,nemogu uhvatiti slobodnog vremena... jebiga!!!!
ajde dobro bero oprosteno ti je ipak si mlad i zaljubljen bio sam i ja u tvojim godinama () )
slike nosaca