zato sto je to po meni bespotrebno gubljenje vremena i zivaca, bespotrebni troskovi, i bespotrebni zuljevi
Meni nije,ali zato je tu forum i tema da bi ljudi mogli razgovarati o tome!!!
Smirglani su oklopi od 7 mjeseca,znaci 3-4 mjeseca.I to kad se uhvatilo vremena!!!
Zuljeve nisam nabio,da mi je dopizdilo je...
To sam radio iz jednog razloga koje sam vec naveo prije.Oklopi su u odlicnom stanju doslovno nije nijedan nosac puknut jer sam imao par setova i birao sam najbolje od tih.Neki su bili bojani i sa sprejem neki osmirglani i svasta nesta,krenio sam sa ciljem da maknem sprej sa njih da bude podloga dobra za bojanje jer airbrush nije ni malo jeftin pogotovo ako ti radi neki vrhunski majstor!!!
Htjeo sam da i njemu olaksam i sebi da umanjim troskove,da nebi bilo kad oboja a ono se pocne dizati boja,sta onda??
Sranje!!!!
Da znam da nisam trebao to smirglati da sam samo trebao pomatirati,ali sam htjeo prvu boju na motoru da ja znam da je skuter napravljen kako treba i da sve bude po spagi.
Bojanje ce me izaci skuplje nego sto bi me inace jer sam skinio original tvornicki primer dolje i povecao proces bojanja majstoru koji to treba raditi.Dosad na smirglanje na smirgl mi je otislo preko 100 kn ali mi zao novaca nije!!!!
Radim sebi!!!