Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 7 Gostiju pregledava ovu temu.
jedino u cijelom projektu mi se sviđa ovaj bijeli marlboro ispod maške.... a i riddler može proć
to ti je nas anto stazic ( mhr-team) on je minken boy a mi smo njegovi .. bosancu njemačka u srcu !!
štekere kad se dolazi sutra
Pa imam tvoj broj moba. kad budem u Zu javim ti se.Poslijepodne 1-2 sata otprilike.Cut cemo se!!!!
acuj bero, nevolim pezo, ajmo rec da ga mozda i mrzim, ali ovog tvog obozavam skuter ne da je preljep, jednostavno nemam rijeci za opisat tvoj skutercak mi nije ni bitno sto je peugeot, i sta ima najsugaviju makinu od svih skutera i ti ga panju, ides ponovno drkat
Hvala lijepa,komentar ti je prelijep.Kako si ti to lijepo napisao,KOMENTAR ZA POZELJETI !!! Vjeruj mi kad bude gotov,pricat ces drugacije!!! Mora da bude savrsen a jos je daleko, a opet toliko blizu da to bude "TO"!!!
đe zapelo tjunere... nisi valjda zbog bosne otišo u stečaj
Nisi valjda odustao od projekta,pa to bi bila sramota :'(
sfušerio si na otvorima za šarafe p.s. sad ćeš još preći sa 400 i onda bacit filer ili?
Nisam!!! Nisam ja ti da fusarim. Prije nego sto se predje sa vodobrusnim 400 ce se srediti te rupice za sarafe.Onda ide primer pa spricgit ili filer kako os?? To me ne zanima,to ce Krle da drka!!!ja cu mu samo pripremiti... On ima prave spravice pa neka se igra sa time!!!
ma furaš se na MINKEN style
Opa,ipak se nešto radi,vidim...Kako Anto kaže,veliki fuš
bero ti mene zezaš, a?
Nezna se on zezat,priznao mi je to... Nego daj nam reci kako ruke i to,nakon šmirglanja