.
al dobro je rekel kolega, ljudi kupuju ko da je badava, neki lik prije mene samo trpal u košaru, čak nije ni gledl. Ko da je badava...
Pa mi nek vele da je recesija I da se nema...meni izgleda ko da svaki drugi ima neki na dva kotača kad se tak kupuje, a kupoval sam u lidlu u preckom di uvjek idem jer nije gužva a svega ima I ne proda se u prvih par sati...a danas je bila I tu gužva ujutro u pola devet. Lol
Pogledaj ponudu moto opreme za tjedan-dva na njuškalu, pa budeš videl svu lidlovu robu duplo skuplju nego je sad bila
Da vrlo moguće, ima svakakvih pacijenta, tu prvenstveno mislim na one koji to i kupe
u preckom ima jos svega (upravo se vratio)
ima i par potkapa, brdo rukavica i ponesto od obleke
Pa sam ti reko, to je meni najbolji Lidl, ak idem u Lidl to je u Prečkom, jer nikad nema gužve i od sveg asortimana uvjek ali uvjek imaju barem par komada... danas je bila iznimka jer bila je žvagu ujutro i grabili su sve od opreme.
E dan vam velim kak su penzići bili ludi danas ahhaha
Ja si u laganini gledam bubrežnjak a pored mene lik trpa sve kaj uhvati u košaricu, i vjerojatno skužili to dva penzića i odmah se počnu gurat i uzimat to kaj ja isprobavam a ovaj lik trpa, gledaju ko tele u šarena vrata jer ne znaju kaj je to al vidli su da se grabi pa odmah moraju i oni uzet samo da ne bi nestalo a oni to nisu raskopali i isprobali s tim svojim rukama... već sam mislil reći dedi starom sto let, pa daj koji ti je k nije to za tebe...kaj ne vidiš da piše moto oprema itd...
A bakica njegova mu počne objašnjavat pusti to to ti je za bubrege...itd
Da ih nema trebalo bi ih ne izmislit.
Evo sad gledam bubrežnjak i zbilja ne vidim kak nekome nije dobar, pa pošteni kebab nemreš kupiti za 33kn, a tu si dobil bubrežnjak koji nije ni tolko loš, kad tad će zatrebat tebi ili nekog koga misliš vozit, vrijedi te novce to svakak