Prodajem svoj Z900, 2020 godište, 80.500km, prvi vlasnik, cijela povijest motora je u ovoj temi.
Cijena: 8000€, ali to samo ako neko želi platit toliko, inače je fiksna 7500€ i to odjednom, u gotovini (stvarno fiksna, 7499,99€ nije opcija).
Motor je registriran do ožujka 2025., ali ću ga svakako odjaviti prije prodaje (sa kupcem ako želi ići samnom do stanice za tehnički pregled) - da sam i ja i kupac na čisto i da ne bude nikakvih komplikacija.
Da, motor ima 80.500km (zapravo nema jos, ali blizu). Ali, ne pokazuje tu kilometražu u vožnji - da na satu piše 5.000km, nitko nebi skužio da je kilometraža spuštena.
Pedantno održavan, ulje (Motorex Top Speed 10W40) i OEM filter svakih 5.000km, vožen samo po suhom (da cjepidlačim - ni metra po mokrom), garažiran, ni crtica na motoru - nikad ogreban ni uz zid retrovizorom, kamoli pad s nogare, a pogotovo u voznji.... Održavanje koje nisam imao volje napraviti sam je odrađivano u KMS-u o čemu imam dokumentaciju i račune.
Dodatna oprema koja je u cijeni:
OEM Kawasaki povišeni vizir + nikad korišteni kratki vizir kojeg sam skinuo prije prve vožnje
Givi nosač kofera + sav originalni hardware ako ga netko želi skinuti (iako, moze se samo skinut 4 serafa i nosac je dole, a nosaci nosaca su neprimjetni - tako se zapravo i vozim 99,99% vremena)
Ostali detalji:
Metzeler M7RR gume sa 50% mesa
Ulje i filter imaju ispod 100km
Kočiona tekućina stara par mjeseci
Disk plocice EBC sintered stavljene prije 2000km
Exide akumulator star 3 mjeseca
Motor se svaki dan može pogledati uživo, što se dogovorimo preko poruka i kad razmijenimo brojeve mobitela.
Eto, puno napisao, za dodatne informacije koje nisam naveo jer mi nisu pale na pamet sam dostupan na porukama i mobitelu.
P.S.
Nisam još kupio/uplatio novi motor, kad se to desi, kreće nova tortura postova u ovoj temi
.