Evo, sklepao sam uljnu nazad, usput sa dobio osigurac igle.
Sad kako stvari stoje, skuter vise ne trokira na malom gasu i pali se na zub, topal, hladan, za a moj pojam ide sasvim uredno, osim kada se duze vrijeme vozim, osjeti se u kreta ju uzbrdo fa se remen rategnuo.
Kako stvari stoje, ovo je trenutni setup: Stari el.cok (za dva, tri mm je duzinod novog), dizna je 82, Red sponge sa vecim usisom i preradjenim poklopcom, klipic 40, igla na prvi zub.
Isao sam na probu, svjecica u sva tri segmenta izgleda isto. Posto se ja jos extra ne razumjem u boje, moje misljenje je da bi mozda dizna trebala biti zericu veca. Neznam ima li znacenja, u mom slucaju, ako stavim oem filter na ovaj setup, opet mi se javlja to famozno trokiranje na malom gasu....
Jos mi je ostalobda probam dignut iglu, obogatit smjesu i vidjet dali ce trokirat. Ako ne, svi sretni, ako da, prepostavka veca dizna?
Evo slike, svjecice, napominjem, ista je u sva tri rezima voznje. Volio bi da mi odgovorite na boju, kako bi za sljedeci projekt bio malo bolje upoznat.....jer na internetu ima svega..