Znam na koji Dragster misliš, i ako je to taj, onda je stajao preko 5 god.
Da dodam još koju....
Zadnjih skoro 5 god sam jako dobro upućen u sve Dragstere, i dijelove za njih koji se nađu u prodaji. Doslovno svaki dan, zadnjih 5 god sam minimalno 10-20 puta dnevno na svim oglasima u Hr i šire u potrazi za svim vezano za Dragstere.
Isti ovakav set plastika, u istoj boji je bio na prodaju prije par mjeseci na Njuškalu, od istog korisnika, ali ne novi, nego naravno varen.
Nitko ne osporava da je ovo vizualno, bar što se vidi na slikama, jako dobar Dragster, ali ako je tako lako naći sve te dijelove, kako nije mogao naći naslonjač za vozača od 180 a ne od 50cc, a taj dio se može naći? Zašto je boja zadnjeg blatobrana takva, a poziciju istog u odnosu na gumu neću komentirati?
Zašto je dio za hlađenje diska, pored prednjeg blatobrana u boji kao i plastike ako se zna da ne dolazi u tim bojama? Kakvo je to stanje rame, ako ju moraš pjeskariti nakon tako male kilometraže, i kako ke moguće da su diskovi toliko potrošeni na tako malo prijeđenih km?
Ako je rama plastificirana, zašto nisu zamjenjeni "silent block-ovi" za SIS arm, ako se zna da se unište prilikom pjeskarenja i plastificiranja?
Ponavljam, sudeći po slikama, ovo je vizualno jako dobar Dragster, ali da vrijedi više od 3000—3500 je suludo. Postoje 2 Dragstera u Hrvatskoj koji mogu ići blizu te cijene, a to je od člana sa ovog foruma, koji je prije 4 god bio u oglasu za 3100 i ja bi isti tren dao te novce za njega, drugi isto od člana sa foruma koji ne vjerujem da će ikad u prodaju.
Ako su stvarno uloženi toliki novci, onda se to ostavlja sebi i to se ne prodaje, jer si svjesno uložio u nešto što ne možeš naplatiti, baš kao i ja sa bijelim Dragsterom.