Svi dijelovi naručeni sa Scooter Attack-a, Italjet.co.uk, i manji dio MS trgovina, nešto dijelova sam imao kupnjom 3 Dragstera, a ostatak iskopao diljem Lijepe naše.
Sve što sam mogao naći kupio sam novo, svaki šaraf, šelnu, šajbicu. Pjeskarenje je odradila firma u blizini, a na filer, boju lak se nije štedilo, i uzeo sam najkvalitetnije. Nanošeni su po 3 ruke, iako su mi savjetovali 2. Crne plastike su bile kao nove, ali su od starosti posivile. Oprane, detaljno očišćene više puta sa antisilikonom, pištolj za vrući zrak, i 2 sloja crne boje za hrapave plastike. Blokovi detaljno očišćeni Ivasolom i četkicom za zube. Struja kompletna, nigdje spajano i krpano, svi ležajevi i semerinzi su novi. Kupljena je boja za plastike, bijela perla, isto nakvalitetnija varijanta. Ostalo je još pošmirglati plastike koje su u jako dobrom stanju, ne trebaju se variti, filer, i boja. Naručiti naljepnice i presvući siceve. Od viška novih dijelova će se složiti još jedan: DR Evo 70cc, Multivar, Dell 17,5, Yasuni R, ali o njemu nekom drugom prilikom.
Video se ne može upload-ati, pa koga zanima, može pogledati profil na Instagramu @cro_dragster
Pozdrav svima, sretan i blagoslovljen Božić.