Update nakon dugo vremena.
Pošto su svi skuteri osim ovog na A kategoriju odlučio sam ga se pripitomiti za svaki dan i voziti se dok ne riješim vozačku. Tako da sam se odlučio vratiti na SM06 auspuh da 34mm granom i neki od karbova iz šteka.
Za pocetak dam skinuo support i auspuh i to s lakočom ide dole, nezz jel 5min treba za tu operaciju...Zamjenio i maticu supporta, stavio oem, pleh i šplentu. Za to mora zadnj kotač dole.
Onda sam malo lijepše povario SM06, to je onaj što je u nekoliko navrata pukao na grani, jednom u Senju
Obrusio ga na dijelovima di je bilo hrđe, inače jako dobar spuh, jedan od boljih iz kolekcije...Namazan antikorozinom...
Nakon toga pošmirglan cijeli i pofarban auspuh i grana te montiran.
Isao sam se igrat pa da ga uštelam na pwk 28 i za početak stavio 14gr rolice, 12* ventilvar i ostale su crvene opruge kvačila. Znači to je predivlje, jednostavno nije vozljivo koliko propinje od nule, a vrti malko previše, oko 8500 pa kasnije i 8700rpm.
Onda probane 14.5 i 13* ventilvar, to je već malo umjerenije i sa više momenta, ali opet previše vrti nekih 8300-8500.
U oba slučaja u brdo na rejs stazi ima iste izlaze 118-120km/h
Na kraju našao neke 15gr rolice pa njih stavio, ali i s njima još ima previše okretaja iako je sad već puno pitomiji, izlaz opet 118, ali sad veti 8000-8200.
Dobro sad kad sam vidio šta sam dobio odlučio preć na manji karb i airbox koji ne bude glasan.