Vrlo visok extremne i nevidjene jebacine se nastavlja.
OPET problemi s uredno placenim osiguranjem. Prosle godine su me trazili da platim ponovno osiguranje nakon nekoliko mjeseci, a ove godine opet komplikacije, u potpuno drugom osiguranju i potpuno drugom sistemu obrade osigiranja.
Rekoh, idem uzet prek Komparea osigiranje, fino nazoves, kazes da hoces, i sve dobijes na mail nakon sto uredno platis. Jednkstavno, opustajuce, ma milina, nema cekanja, nema ulaska u onu kucicu, oa gledas dok joj zasteka komp, pa kabel, pa printer....
Znaci stresiranje je apsolutna nula, chill.
I tako je i bilo, uplatio osiguranje, dosao na tehnicki i ovi odmah u sustavu vide E-policu, i odmah je povuku, znaci vrh vrhova, zivot je zajsta lijep!!!!
Medjutim, jebačina je extremna, neprekidna i apsolutna, znaci nista ovo obicno sto se da probavit, nego sve nesto totalno jebacki da jebenije ne moze biti.
Nakon sto sam uredno prosao tehnicki, eto ti kuverte za par dana u kojoj je uplatnica i potrazuju me da ponovno olatim PLAĆENO osiguranje.
OK, idem provjeriti jesam li uolatio, bogami isusa a i krista u kompletu - jesam, uplatio sam.
I sad mi nista nije jasno, uplatio sam osoguranje, ali IPAK NIJE PLAĆENOA, novci su mi uredno skinuti s racuna sto se jasno vidi, ALI IPAK NISU po njihovom.
Ne, kuzim, ja ovo ne mogu da razumijem, i ovo smatram vrlo visokim nivoom extremne i teske jebacine. Najgore od svega, sto mi se svakodnevno ovakvi nemoguci, ali ipak moguci dogadjaji neprekidno desavaju.
Pa di je ona stara dobra jebacina i stresiranje, zasto je sve na extremnom i nevidjenom nivou?