Jesi li jo%u0161 u Splitu?
Jesam prika, rijesio sam problem. Stavili ispravnu diznu od kolege kojem sam poslao za u stek, i sve vozi kao novo. Popili pice s kolegom Josipom, a kad se vratim u ZG, rijesavam mu takvu diznu ponovno i oduzit cu mu se za njegovog Runnera, i ima od mene par stvari koje mu trebaju za PureJeta tipa elektronska blokada, bocna nogara, i crijeva za ulja koja sigurno dugo nece praviti potencijalni problem, a gore su iz 2003. godine.
Sad sam otkrio lampicu da je imam na vidiku, jer blinka kad se notor pregrije. Ali nema vise Biokova niti voznje sa stvarim u dvoje i nema ni pregrijavanja. Sad se vozimo po Splitu bez stvari i skuter leti. Navratiti cu do tebe da popijemo pice tokom dana.
Sad sam okrenuo nosac mobitela prema gore, bio je prema dole pa je u potpunosti prekrivao lampicu.
Ovako je bilo do sada
Ja sam testirao skuter na povisene temperature i opterecenja, i zakljucio da se ne moze nikako pregrijati u svakodnevici, medjutim Biokovo je samo po sebi teska dionica, ali ni to nije problem, nego voziti suvozaca plus "jos jednog" suvozaca u prtljazi. Mucno je sici s Biokova, a kamoli se uspeti s takvom masom.