Hahaha
Ma jedna mini vožnja danas odrađena. Malo odletio do kolege Dine, postavili drugu kajlu. Ova radilica očito ima zamaknuto odnosno prerano paljenje. Sada sa kajlom je situacija mnogo bolja, karb se nije dao štelati odnosno dao se al se nikako riješiti trokiranja na manjim otklonima gasa.
Zamorče gazi 150km, sada se bacam u štelu frge. Za koji dan bih trebao dobiti 32 ler diznu pa ćemo i to riješiti, trenutno je gore zalemljena skarabudžotina za ler koja je opet malko prevelika, 75 glavna (iz stage6 pakovanja), igla potopljena do kraja i zrak na 3 kruga. Kruzanje na pol gasa i manje se ponaša normalno, samo mi je potrošnja problematična, u ovih 60km danas je slistio 3l goriva, doduše pola od toga je bilo vožnja uzbrdo.
Problem koji trenutno imam je da kada u voznji pustin gas ne cujem taktove a ler je zavrnut do kraja, znaci previse goriva dobija na leru. A na full gasu nisam gledao boju svjecice tako da cu se pozabaviti time ovih dana. Ostaje mi jos srediti plastike i tripovanje moze da pocne