Ispreskakat cu ko veverica grane zadnjih 10-ak postova ppsto nisam u fazonu, ali cim sam odvrtio onu snimku s luftom na osovini kotaca,spustila mi se roletna ispred ociju.
Mislio sam da si zavrsio sa otkrivanjem tog zamorceta i da si krenuo uzlaznom putanjom,ali ajde, napredujes, ali povremeno upadnes u septicku jamu kao sto je ovaj lezaj na sekundaru. Bitno da se ne gubi volja.
Nego, bas razmisljam, j#bote imao sam ovog ljeta runnerice po par tisuca km, znaci nove, ducan stanje, 2003 godina. I sad da mi das takvog runnera, recimo da ga bas zelim kao novog, morao bih odraditi nekoliko zajebanih stvari,a gdje su jos sitnice,evo samo u grubo da navedem:
- reparacija prednjih vilica, i to samo zato sto je mast stara 14 godina, radi vilica i dalje, ali nece dugo
-izmjena svih selena
- izmjena svih gumenih crijeva od goriva
Evo to je onako u grubo, prvo sto mi je palo na pamet, i jos bi trrbao recimo kompletan servis prijenosa...
I navodno se ne smije vise koristiti ljubicasti centralni feder, zato sto je BELI ponovno IN. Kako je porasla popularnost da se ima bijeli auto, taj sindrom se prenosi i na opruge kontrasta.
A ona masa nasih budala,medju kojima sam i sam, sto je probala bijeli centralni od malossija,i skuzila da unosi oscilacije u piaggio prijenos nevezano uz setup, i da dodatno popusta dok se masina ugrije, to su sve bili lazovi. To se moze potvrditi empirijski i teoretski, malossi multivar 2000 + bijeli centralni koji dobijes uz njega = svetinja i ima da ga ispostujes inace si gadno zgrijesio.
Isto tako i ja ne mogu da ispostujem one sto izvade dizne izkarburatora koje su dosle iz fabrike