Zamorče složeno, opaljeno, i odmah full gas, nema razrade i žaljenja!
Šala mala, slučajno danas probam ovu serijalu sa friško ugrađenim zapakiranim TTom (prije par dana) i gljivom. Ima 18k na grbači ali klip i cilindar izgledaju ko novi, izuzev normalno gareži koja se nakupila na čelu klipa i u glavi cilindra. Vodena pumpa je propišala pa su blokovi išli po pola jer majstor to tako radi i ne zanimaju ga druge metode, nisam se htio petljati i praviti pametan
Zvono je već poplavilo, u mjestu se komotno da turirati da zvuči kao litraš u blokadi
:lol: Ovaj obrtomjer mi se čini da nekako laže ili me možda buka od gljive zavarava. Ili sam toliko zahrđao u svijetu skutera da ne mogu na uho prepoznati koliko okretaja se otprilike mašina vrti hahah nemam pojma stvarno. Ima šus, na startu kida i nabire oko 90 po satu ali kada želite krenuti s mjesta morate mu našiljiti gas da imate osjećaj da će se sve razletiti pod vama. Blago je počela kapati kiša kada sam ovo snimao i na skoro svakom startu hoće zabaciti zadnji kraj, toliko o gripu, a snaga se oseća samo dokad.. Ne razumijem kako se ljudima da ovako voziti, ovo je bukvalno on i off skuter, trećeg nema, gdje je tu gušt
Al ajd, da nije bilo njega ne bih otkrio još jednu stvar koju je neki od bivših degenerika majstora skinuo sa mog runnera a to je graničnik za centralnu nogaru ispod dekla. Kosmoskom brzinom se to pronašlo u šteku kod frenda i sada imam i to spremno, zajedno sa zdravim čepom getribe (na mom su otkinuli donji/mjerni dio i ostao je samo onaj dio sa navojem a pošto sam picajzla morao sam pronaći drugi koji je čitav da bude sve po PS-u).