Runner mi je otpisan otkako vise ne tripujem solo. Za jednu osobu mi je super, a za dvoje je pacenje. S druge strane, postao sam fan superiornijih vozilica, iako neke nisu brze, ali su opako precizne i izbalansirane da nemam komentara. Runner je realno za voziti, sto sam tvrdio i prije, tesko smece s kamionskim tezistem koje te izbacuje ako se hoces malo povesti. Inace mi je super za cruising i uvijek mi pruza taj specifican osjecaj spremnosti na voznju.
Neki dan sam nadogradio getribu na Runneru. Konacno sam skinuo 7% van i dodjelio na Nrg 50.
Na Runnera sam stavio 13% i to je sada vec nesto, ali ide to jos, pa bi ga trebalo pocastiti s 20%.
Malo mi je zao sto prije nisam imao getribu za potrebe TRIPa, ali dobro je to sve, posluzio me za Oskara i pruzio mi nezaboravne ture sto je cinjenica.
Evo i jedan video na testnoj dionici s nadvoznjakom gdje nabrzaka vidim gdje sam, s tim da ide kazaljka jos lijevo, postao je jos mirniji u kosmoskom modu:
Zakljucak kojeg sam se bojao dok sam imao 70ccm bez getribe, i sa 7% produljenjem.
- Na 50ccm PureJeta, slobodno staviti 7% produljenje, pa cak i 13%.
- Na 70ccm PureJeta, barem 13%, a obavezno 20% getribu jer sam na 20% dodao jos i 2% gumu s vecim opsegom i to je vec raketiranje preko 110gpsa dok sam vozio PureJet masinu na ex Peugeotu, a brijem da bi Mc3 Nrg zbog uske siluete mogao dotaknuti 120gpsa.