Ja svoje članstvo nisam uvjetovao ničim, niti to mogu, niti to želim, niti to bih... nisam ja nikakva zvijezda da mogu bilo što uvjetovati. no transparentno sam iznjeo svoj stav: jednostavno ne želim biti član društva u kojem su meni nemile osobe, što je, smatran posve razumno i ok... zašto bih dobrovoljno bio član neke organizacije u kojoj mi se ne svidjaju pojedini članovi? no, to je moj odabir i moja privatna stvar. ... i nema veze s pivom, nego s razumom. ako moje pravo odabira smatraš uskogrudnošću, opet ok. možda si o meni stekao svoj sud, no varaš se ako misliš da bih se ja zbog takvih stvari s Tobom prepucavao i kačio preko foruma i inače... želiš li to, morat ćeš prvo na mene jako grubo džonom... kao što su to neki, bez razloga i povoda, s moje strane! :-))
uopće mi nije do sukoba. jako sam miroljuvive prirode. jedini je problem što otvoreno iznosim svoje mišljenje, na forumu, baš kao u životu. ponekad me to skupo košta... no, spreman sam ga u svakom trenutku i prilagoditi i modificirati, ako utvrdim da su druge, tuđe opcije bolje, ispravnije, poštenije... dakle, s moje strane nema razloga za frku. Što se Vespa kluba tiče, još barem formalno nisam član. Vespu posjedeujem, pa valjda udovoljavam temeljnim kriterijima. Hoću li je i voziti, u svakoj prigodi, ne znam... Ako je to uvjet za odlaske na izlete kluba, možda i hoću na tim izletima... ali još nisam siguran da sam na to spreman... Neće me ni najmanje smetati, ako predsjedništvo odluči da se na izlet smije samo na vespi, a meni se, kažimo, radije vozi na nekom testnom motoru. Jednostavno se neću priključiti društvu. I sve će biti ok! Ili kako lijepo piše u Righvedi: Ima toliko osvita, koji još nisu zarudili!