Luky:
Jučer smo se našli i baš pričali kako je prioritet slijedeća Eurovespa a na ovu ćemo vjerovatno s autom nas trojica. Baš sam faksirao aplikaciju za Vespa World Club, nek se stvari malo razviju pa ćemo onda u malo većem broju. Jedino što bi se moglo desit, obzirom da su preimenovali Eurovespu u Vespa World Days da uvale skup negdje van Europe. Nadam se ipak da neće. Kako god, zaključili smo da na slijedeću svakako idemo s Vespama, jedino ak ne bude u GB ili nedaj bože Argentini. Što se tiče podružnice, ti si spominjao 20-ak ljudi. Pišem pravilnik o podružnicama i treba mi neki minimalni broj članova. Jel 20 malo, puno, taman? Pošalji mi ime (ako hoćeš u PM) da ti otvorim e-mail a članarinu ćeš sredit kad se otvori žiro ili uživo kad se upoznamo.
r.e.! i ostali:
Svakako šaljite prijedloge i pogotovo materijale za web stranicu. Daj bože da nam ovih 100 MB uskoro postane premalo. RE bi mogao uredit povijest Vespe i pregled modela (ja bi to stavio pod povijest). Ako već imaš nešto, šalji na info@vespaclubcroatia.com
Za sada Forum ostaje ovdje, nije prioritet a i ovdje nam je ok. Kad dođe neki sponzor na web, onda ide forum.
Nas trojica imamo još jako puno posla oko Kluba a polako se slažu i ideje u vezi "prihvata" novih članova i malo advertisinga za početak. Netreba žurit, treba sve definirat do jaja pa će poslje bit lakše. Mi smo se nekako složili oko 100 kn članarine, uz to ide e-mail adresa (bit će lakše komunicirat s članovima), naljepnica za Vespu, iskaznica i neki poklončić (ja sam predložio privjesak onaj plutajući koji se da izradit za 10-15 kn). Ostalo ide na troškove će se skoro pojavit, od pečata, iskaznica, naljepnica pa 20 kn/mjesečno za žiro račun pa neki letak za zapiknut na Vespe po gradu i drugdje (mi se u ZG baš ne poznamo kao u Dubrovniku).
E da, ako kojim slučajem upiknemo neki popust na Vespe, predlažem uvjet - članstvo od najmanje godinu dana. Ja sam iskreno htio tako privlačit članove ali me Predsjednik prosvijetlio "Netreba mi netko ko je u Klubu zbog popusta". Inače smo nas trojica dosta različitih pogleda, što je fenomenalno jer će izać nešto iz toga.
Što se tiče e-mail-a, trebali bi ga svi konfigurirat da se skida u Outlook ili tako nešto jer će s web mailom i nebrisanjem samo nakrcat server. Toliko za sad