pa krenimo redom sa odgovorima
nabavi stage6 multimetar, ima svoje napajanje preko baterije.
mjeri okretaje i temp.
Daj nekom ko se kuzi da ti slozi polinia i sve ostalo jer ces si nesto sjebati i plakat ces kad ces opet morat davat novce za to
brate gledao sam tu... i dođe oko 76e, to mi je za sada puno, jer za 117 kupim puno bolji i sa više funkcija sat.. npr ovaj... ali otom-potom, kad bude novaca
https://www.scooter-attack.com/shop/#!/en/Piaggio/NRG-mc-extreme50-LC/Gauges-und-Electronics/Speedometers-und-Cockpits/AS6TACHO-Speedometer-Stage6-White-Line-and-Orange-Line.htmlBrate svaka ti cast na trudu,volji,novcu i svemu!!!
Ali meni je skuter sprdacina,nemoj se sada uvrijediti govorim ti iskreno...
Prvo i prvo od onih izrezanih sedmica do izrezanih nos natpisa pa to je bilo popularno prije 10 god. tada sam ih i ja imao.To ti je kao da imas neonku ispod skutera!!
Boja ova je pretamna ubio si ga doslovno sa njom,lijepa je kombinacija ali nista se nevidi na njemu...
Dragsterov volan i piaggio masina i aerox felge sve je to lijepo zamisljeno.
Ali ima par stvari koje sam nabrojao da mi se nesvidja!!!
To je moje osobno misljenje,ima stvari koje su dobre a ima jako losih!!!
bero poštujem svačije mišljenje i komentar, bio on pozitivan ili negativan...
tebi skuter možda je spdračina, ok-e tvoje mišljenje, meni osobno nije i slagao sam ga po nekom svom osobnom ukusu,,, i možda je sada glupo, ali mislim da većini kolega forumaša skut nije sprdačina
što se tiče izrezanih sedmica itd, to sam tako htio,... inače kolega mi je imao na runneru izrazanu trojku, drugi je htio jedinicu i ja sam se kontao dali 5, 7 ili 9 odlučio sam se za zlatnu sredinu i moj omiljeni broj 7... poslje su napravili pjesmu na tu temu 7 jegera
brate prije 10 god je skuter scena bila puno siromašnija (bar kod nas) i tko je imao akrosa bio je faca u selu i gradu
što se boje tiče, ona je obsidian black, možda je tamna, ali su onda očito ovi iz mercedesa pogriješili kad su je zamješali
moraš znati da slike i uživo nije isto, uživo to puno drugačije izgleda i doslovno svaki detalj se vidi... a i sam znaš da je crna uz bijelu jedna od najosjetljivijih boja
što se tiče dragsterovog volana, pia mašine i rox felgi, davno je to bilo zamišljeno, a sad je to završeno i sprovedeno u gotov rad,,,
inače hvala na komentaru
nemoguće je slozit bilo kaj da ce se bas svima sviđat...meni je osobno isto malo tu mač tih izrezanih stvari, ali ak je to tak anto htio, a vjerujem da je, onda fakat svaka cast jer se malo di moze vidit tolko ulozenog truda, rada, novaca a vjerujem i zivaca na jednom mjestu... i kaj mi je najbolje od svega to kaj je sve sam radio i ono kaj nije znao, potrudio se i rjesio, a ne sve kupio gotovo pa se iz***avo s tim, i to mi je ono, svaka cast , i jos uz par iznimki ovo je vrh ovog foruma, po meni... I bas zbog toga to je daleko od sprdacine...
jesam se ufuro...
brate hvala puno
Pa kaj vam je, SF2 je najjakiji i najljepši na svetu
ta iznimka je moj
anto, jesu to ledice nazad, ako jesu moze slika malo bolja unutra i van kako izgleda
brate nisu još ugrađene... ali bit će,,, ići će ako se dobro sjećam 0,3mm ledice unutra za poziciju
Gazda oDlicno je svaka cast jos kad bude he masina undan ce bit to to
ministre