masovno se radi
danas odnio tokaru distancer zadnje čeljusti da ga stanji sa 4mm na 3mm....
onda odsjekao nosače hladnjaka od rame sa sf-a i pripremio ih za varenje na moju ramu...
i najteža stvar danas... prerada rezervoara da mogu nabiti rep... muka po svim svecima materinim
pola dana izgubio na to i evo sad prije 20min sam uspio riješiti...
znači prvo sam rezervoar zagrijavao sa onim fenom za skidanje boje, grijanje blokova itd... onda sam ga pomalo udubljivao nekim drvetom i poslije sam ga šutirao nogom
i mislio sam da je to -- to... i naspem u njega vode da vidim dali negdje curi... i na onoj strani di sam ga šutirao nogom je sve 5
ali curi na više mijesta sa strane di sam ga nekim drvetom deformirao tj. udubljivao prema potrebi... i kontam da probam ponovno ugrijat da se plastika malo otopi pa je navući tamo gdje pušta... i sve odradim, ali opet pušta...
ništa, pušta... neka pušta.... sjednem auto i pravac tehno color (boje i lakovi) i uzmem polyester kit... odradim sve... ulijem vodu iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.... opet pušta
dobro, pušta neka pušta
navučem ja opet sloj smole, pričekam koji minut da se stvrdne, ulijem vodu... iiiiiiiiiiiiiiiiiii "ne pušta".... ajd reko sad ću nasuti benzina i staviti papir ispod rezervoara i pričekati... tako i napravim, dođem za 20 min... papir ima točkicu od vode... e sad, ajde znaj gdje pušta...
i ništa.... opet uzmem smolu, premažem pričekam da osuši i opet isto, papir, ali sada voda i čekaj... iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.... da ga jeebeš... opet vlažno, ali opet ne znam gdje
e reko nećemo tako kolege... odem u podrum, uzmem ISPIVENU bocu cole (ispivena dolazi od riječi ispiti, isto kao i ubijen što dolazi od riječi UBIVEN, kao pokojni pirke bog da mu dušu prosti)
i ulijem ja 2L vode u ispivenu bocu kole i ubacim plavog pigmenta (onog što se ubacuje u boju kad farbate zidove)... pa da vidimo ko je sad baja
odem iz podruma u minken, tj. u garažu, jer je garaža spram podruma pravi mali garmisch - partenkirchen
i tamo ulijem dvije litre plave tekućine u rezervoar i da vidimo rođo di sad curi... i pričekam ja kojih 10-tak minuta a ono ide maaaali curak i to jaaaako sporo... kontam da mu za jednu kap treba bar pola sata.... naravno, sada sam mogao vidjeti gdje curi jer je tekućina plava, a kad se radilo o vodi i benzinu nije se moglo primjetiti... i odmah označim curak i ponovno smola i deri... poslije toga opet isto... plava tekućina i da vidimo
i sad već predosjećate kao severina da negdje curi... ali racku... nema više začepio je rođo
i tako sam opametio sve curke i benzin i rekao im da nema izlaza iz tanka osim kada to ja želim