Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 18 Gostiju pregledava ovu temu.
ugl... počeli lagani problemi... kilometar sat nešo baš i ne valja stavio sam ga na skut, uštekao sajlu u njega, drugi dio sajle zašarafio u puž... i poguram ga onako lagano i on već na 40km/h...
bar ces moc rec da je tvoja serijala ide 150 inace svaka cast na trudu i ljepo je sve to zamisljeno, tebi je ispao kak si htio, al po mom misljenju ubio si ga s ovom crnom, al bas zanima me kad dodu mrezice i kad se slozi do kraja kak ce izgledat
to ti je nas anto stazic ( mhr-team) on je minken boy a mi smo njegovi .. bosancu njemačka u srcu !!
MC3 nema dugo svjetlo,a moj je bio 2003. god.
trebala bi imati, pezoi nisu nikad bili amputirani kad se govori o osvjetljenju kao piaggio
masa tih 50 skutera nema dugo svjetlo.. siguran sam da aprilia rallye nema, znam da ih dosta nema al se nemogu sad sjetit koji.. tak da mislim da te nece zajebavat.al isto tak znam da kad sam sa sestrinim tgb-om iso na tehnički i da je majstor tamo provjeravo svjetla i gledo je kak radi i dugo i kratko...
srka stara 50cc nema dugo,ja cu na roxa 2 lece stavit u svaku xenon i bok,bez dugog,nema razloga da me ne pusti