Ma donesem ti i plastiku tu malo je napukla ali nesmeta nista!!!
hoćeš da napraviš pravog fušera od mene
ma može brate... hvala ti puno
na nekima je i guma, a ne plastika, moj bivsi je bio 2007 i imao je gumu, a ne plastiku
anto, ja svoju ramu iskasapio, ispilao i nosac amorta, jedno 10 cm je kraca rama, tj donja polovica cijevi, gornja je jos tu...
evo j**** se, mislim da cu stuci plastike sve do atoma.. de reci mi jel tebi sve plastike glatko sjedaju jedna na drugu ili ih treba natezati, mislim na onu bocnu di su mrezice i repnu, znaci kad te 3 maske spajas, sa obe strane mi fali oko pola cm minimum da bi to leglo u one kao zlj#bove, nemogu nategnit da ga jebes.. moram nanovo rep raditi, pa sam mislio to spojiti iz jednog komada da bude, ali da ga jebes , ove nemogu sklopiti.. a bez toga zasad nemogu ni posao raditi
meni drnda sve sjeda glatko i bez problema, a znaš i sam da sam morao rezati nosače sa sf-a i variti na ovu ramu od vive,,, znači dobro sam to izveo... ono sve se uklapa bez ikakvih problema...
mislim, nebi smjelo tako da fali pola cm... vjerojatno ti je neki nosač savijen pa zato... probaj taj nosač di se spajaju repna i bočne maske sa mrežicama malo "uštimat" tj. dobiti tih pola cm što fali, ono udari ih malo čekićem pa vidi kako je
i nemoj ni slučajno spajati bočne i repnu, neće valjat a i moglo bi pucati (mislim na git)
jel nisi mogo potopit rezervar u obliznjem jezeru i vidit di pusta
ne znam brate baš dali bi se vidjelo, pošto je jaaaaako sporo puštalo... doslovno je trebalo pola sata da bi jedna kap izašla, jedino da sam nabio gumu neku na otvor di se sipa i kompresorom nabio pritisak
ali vidiš sad imamo dvije ideje, moju sa "bojom" i tvoju sa jezerom